![]() |
nera jokiu bedu su elektra, i 6L gal koks E200 ir tilptu su pagaliu labai tvarkingas su 205 padangom. O siaip nereikia svaigt, sanaudos 2.2 ir 2.7 bus apie 8L
|
Mašina labai patvari, turi pora bėdų, apie kurias čia jau n kartu diskutuota. Netingėk paieškot.
|
bet 6 ltr i 100 km.. izvelgiu ekonomines masinos butinuma, w211 su tuo nesirysa niekaip, turiu savo nuomone pagrysta faktais ir patirtimi.. pigiai ekspluatoti jos nesigauna.
|
Citata:
|
be miesto gal ir su 2,7cdi iki 6ltr tilpsi
|
Citata:
|
Citata:
|
Is kur 2.2 variklis gali imti 8 litrus?? 3.2 8-9 litrus kiek skaiciau paima. Cia man atrodo persudet :)
Kiek zmoniu tiek nuomoniu zodziu. O siaip ar patvarus mersas? Ar kisti reikia kas tris menesius i vaziuokle, varikli??? :) Noriu patvarios masinos, kad galeciau vaziuoti ir vargo nematyti :D Galvojau mersas bus tas variantas, bet kad minejo kad neispigiuju islaikymas. Noriu i 6.5 litro maximum sutilpti vazinedamas pencininko rezimu. Ir dar noreciau merso kuris tarnautu man o ne as jam. Ar nebegamina tokiu mersu jau siais laikais? :)) |
Patvarus mersas,patvari ir Vaziuokle,3.2 variklis neuzmusamas gali milijoną vaziuot,jei viska tinkamai prižiūri.
Kuro sąnaudos 3.2l su mano vaziavimu trasoj iki 120km/h 6-6.5l,200km/h 9-10l :) Mieste vilniuj mažiau 10lt neima ir neims. |
Citata:
tik kad kantrybės nėra taip važiuot... :D |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:40. |