![]() |
Prie dideles auditorijos tai neisvengiama.
|
Citata:
|
Citata:
|
Turim ir mes seimoj e46,330d.Charakteris kaip jauno vyno - nesubrendelis kazkoks.:laugh:Kartais geda kam ir pasakyt kad tenka kartais su juom perlekt,o ir zmona juokiasi kai as uz vairo...:laugh:
|
Citata:
|
Na,as ne jaunuolis ,iseiginiu treningu su 3 poloskem nenesioju tai bisky ne kaip jauciuosiu:laugh:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
mano subjektyvi nuomone vedina subjektyviu jausmu gali ir nesutapti su viesaja nuomone.
|
Manau, kad mano E'ske duotu i kaulus tai troikei galios ir ekonomijos atzvilgiu (jei ji automatas). O siaip paemus BMW 3litru dyzelis tikrai labia labai geras motoras. Jei tureciau BMW tai tik su tuo motoru.
|
Jo apple vienintelis motoras kuri bmw uzskaitau tarp kruvos turetu butent 3.0 bet 135kw 7serijai yra per mazai ziauriai :) Nors tarp turetu 2.5 tds 3.0b 4.0b 4.4b 2.8b ir 3.0d tai jei netycia per klaida vel atsirastu bmw tai tik 3.0d
|
Kažkaip Vokietijoj tai susidariau tokia nuomone, kad statistinis BMW 3 vairuotojas- pensininkas! :)
|
:D Vokietija iskrypeliu krastas :D Lietuvoj turbut 99% 3 serijos iki 2000 metu vairuoja jaunimas iki 21metu :D
|
Nu taip jaunimas ten lauzo kitokias masinas, o normalus zmones gali ipirkti geresnes :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
geri pas jus cia dragai, E klase, 3er ir A6 :ohne: E klase ir A6 gal ir konkurentai, bet trojke visai gi kitos klases masina.
Gal ir man galima sudalyvaut? Shiaip ant prikolo bemva ir audi nubaust :laugh: |
Citata:
|
Citata:
|
As vis dar prie savo nuomones lieku :) ir tikiu, kad mtm audi duos i kaulus man :D
P.S. as irgi su chip. Ir dabar dragint netikslinga nes su zieminem padangom, kai woodoooo uzsidesi ziemines, tada :) |
Citata:
|
Kodel su zieminem netikslinga :)
|
Citata:
|
Nebukite mergaites :) idealiu salygu niekada nebus,poto prasides saltos padangos buvo :) variklis nesusilo,netaip isminiau sankaba ties antra pavara :) ar prie sankryzos kai draginate pries tai issiklausinejate koks variklis,padangos ir t.t sustoji :) zalia pamatai ir spaudi kiek nesa :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Viskas butu apyligiai ir nesvarbu kaip kam atrodo kad jungia automatas.
Sekundziu dalys atsiremtu pradziai i padangas, veliau i bendra masinos stovi. Taip pat priklausomai nuo modifikacijos e46 150kw(7.2) ar 135kw(7.8s) w211 150kw(7.2) ar 165kw(6.8s) O del audi tai neblogas chipas jeigu numeta 2 sekundes, aisku quatro irgi duoda savo starte |
Citata:
O kokio kebulo audi? Na nzn, tu ziuriu isitikines, kad ta audi simta per maziau nei 5sek paima? :) |
Citata:
audi be cipo apie 170kw turbut turi,tai jei prideda 50kw,va cia jau nemazai,tik kazin kiek sutrumpeja motoro resursas,po tokiu cipavimu.:mastau: |
audi per 7s iki 100 begejasi standartine, o cl per 5
|
Citata:
C55 AMG per 5.2. As statau, kad audi padaryciau :laugh: bet 100 lt nestatysiu dragui, geriau benzui isleisiu juos. Tuo labiau, kad pas mane dabar galas ant zieminiu padangu :D |
Citata:
tikslias sekundes galesiu pasakyt kai pamatuosim :) draugelis sake paskolins ta aparaciuka kur segasi ant stiklo ir matuoja ten viska. as isitikines kad bus labai apyligiai jei bus sausa ir sauleta ir jei nors kiek dregna tai amg gaus. as rimtai neperdedant ispudingai ta audi vaziuoja ne pirmokas as ir daug masinu vairaves bet ten... ir visa tai vainikuoja kuro sanaudos 10-11l |
tai faktas, kad jei bus dregna Q laimes. Tesiog sunku patiket, kad vien tik chipas ta audi ant tiek greitesne padaro, kad simta paima per maziau nei 5sek. Arba ten ne tik chipas ar dar kazkoks tiuningas?
|
Citata:
O sanaudos vainikuoja nes tai dyzelis :) gaila, kad mb neturi galingu dyzeliu. M dyzelis yra, w12 tdi (audi) dyzelis yra, o mb tik v sestuka turi :( anksciau dar bent 420 buvo. Citata:
|
na,truputi gryzkim atgal ,prie to bemewe.Niekada su niekuom nedraginau ir nesiruosiu,man svarbu pats vairavimo malonumas sau paciam.Tai lyginant tureta mb 320cdi(w210) ir 330 bmw (e46) pats greitejimo pojutis n kartu kaifiskesnis su mersu.Tie keli merso kilovatai daugiau, lyginant su troike, suvalgomi didesniam svoriui,bet lipdymas prie sedynes nesulyginamas....
|
Kazkaip kolegos nesolidziai cia diskutuojat, nu kas su mersais dragina??? Mersas yra komfortui, tylai ir malonumui o ne draskymui, galima jeigu reikia vaziuot greitai, nu bet startuojant kas greiciau iki pirmo sviesoforo, nezinau man labai nesolidu.:nene:
|
ziurint koks mersas :D
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:46. |