![]() |
durnas klausimas. kokį benzą pilti į clk 320. 95 ar 98 ? klausiu nes benzą paskutinį kart pliau prieš kokius 4 metus
|
Citata:
|
supratau, ačiū ;]
|
M112 puikiai važiuoja 92 ;)
|
Citata:
|
Neesu gyvenime pylęs 98 :D Metus važinėjau su A8 3,7 tik 92 benzu be dujų, sąnaudos buvo kaip ir visų audžių tokių pat :)
|
Su W208 2,3 esu ne kartą paskaičiavęs, tai skirtumas iki 15%. Nieko tikrai nesutaupysi pildamas 92. O gamintojas vistiek yra paskaičiavęs 98. Pastoviai pildavau tik 98
|
Čia žiūrint po kiek skaičiuot 92 :D
|
Citata:
|
simaso,92 gauni gal?:D
|
Simaso, tai vis tik nusipirkai ta clk?
Kas del benzo, tai i savo clk i esu gal pora baku supyles 95, visa kita laika tik 98. Skirtumo nepastebejau, bet net ir VGTU laboratorijoj kai tyre, ten buvo nustate, kad su 98 nuvaziuojama ~4 proc. toliau. Ne kazka, betkainu skirtumas irgi nedidelis. |
Citata:
Citata:
|
1. m112 varikliui reikia pilti 95 benza, su 98 vaziuos blogiau/suvartos daugiau del netinkamo oktaninio skaiciaus
2. AMG modeliams reikia pilti 98 benza 3. Bent w220 su m112, tai galima su Star nustatyti koki benza pilsi, pagal tai paderina uzdegimo sistema, kad nedetonuotu. Galima pasirinkt jeigu gerai pamenu 91/92/95/98 |
prasideda... vat dyzelis ir geriausias, nes yra tik vienas - pili ir nesuki galvos ;]]
|
kas parasyta ant bako dangtelio ta ir pili
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
ne megejisko, o labai pradinukisko.
|
Tai ir neisitengta daryti super duper puslapio. Čia tiesiog projektėlis mokyloje, kuriam iki šeštaidienio reik surinkt kuo daugiau laikų. Taip, tikrai pradinukiškas, pirmą kart kūriau. Ačiū, tiem kas paspausit :)
|
Galima buvo tuscia fona palikti ir prasyti "laik'us"...kam gaisti dar laika isvis kazka daryti jei nieko doro nesigavo.
|
304 ODDMENTS TRAY, FRONT WITH SOCKET
488 SPORTS CHASSIS TUNING 910 DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO) kas čia per navarotai ? |
Citata:
Paskutinis tai - padidintos galios generatorius. Tai kaip tas clk? Buvai servise? |
Citata:
|
Kiek esu girdėjęs, paskutinis lambda nieko baisiai neįtakoja, kuris už katalizatoriaus, net jeigu išpjaut kataliką :)
|
Citata:
Sveikinimai, galesi daba raizyt :) |
Citata:
|
check engine lempute galima isjungti per star ir nedegs
|
Citata:
|
http://www.15min.lt/naujiena/gazas/g...7-388182?cf=df
Bet tai kai zmoniu mastymas, siandien padangas keistis i ziemines :dauzo: |
Citata:
Citata:
|
Pripuciami sonai pats priekis ir nugara ;) bent jau man jokios naudos :)
|
Citata:
|
naudos tikrai nedaug, bet as ijunges apatines dalies priputima ant 1. sonai pasidaro kaip rekaro, tai biski patogiau sedet. nes kitaip tai slidineju ant posukiu
|
3,2 benza paemei simaso ?
|
Citata:
|
|
Citata:
|
Drisciau sutikt su Meliono nuomone ir as. Juokingi dar tavo postai po kiekvienu skelbimu kur auto kainuoja nuo 50 gabalu "grazuolis":D. Cia ir taip suprantama gelika pakomentuot kad jis grazus.
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:20. |