MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Melionas 2013-12-06 07:50

Citata:

Pradžioje rašė nobodiez (Post 301957)
:) jauciu uzsigavimo karteli. O gal pats vairuoji tokia, kad taip isizeidei? Nemegstu audi apskritai, cia yra skonio reikalas, delto ir nematau nieko ispudingo. Ka as vairuoju tai nesusije visai ;) Mano nuomone uz tokius pinigus zymiai idomesne ir smagesne masina galima nusipirkt, jei jau cia skaitoma prie ale elitiniu RS... Nieko asmenisko, nors turbut nesiskaito asmeniska jei pats nevairuoji :)

P.s. E65 vairuoju, bet cia kaip ir sakiau, nesusije.

Susikisk ta savo uzuojauta, zinai turbut pats kur ;) ta tavo fraze lygi nuliui, cia gincytis tarp kas geriau audi ar mercedes, tas pats kas gincytis blondines geriau ar brunetes.. :bmwantras:

P.S. man ispudingas yra Maserati Quattroporte, Gran Turismo ir pan, o ne audi sedanas :) Man pvz E32 yra ispudinga, tai dabar reikia gincytis del to kas kam ispudinga atrodo? Laisvu nuomoniu forumas, zmones

As idejau skelbima parodyti kas liko is gero modelio Rs6, o jei tau neipatinka, tai ir sedek ramus, o nepirsk savo nuomone visiems. Beje man net neidomu kokios masinos tau patinka, ar as taves to klausiau? Idomu kuom smagesne Maserati Quattroporte, Gran Turismo uz rs6
P.S Net neskiri kur yra sedanas, o kur avantas. Tai kokios gali buti tolimesnes diskusijos...

Robis 2013-12-06 08:17

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 301667)
Glutaminui nedaug beliko, penktadienį berods bus reabilituotas :D

dėl rafio kad čia jis, 50/50 :) bent jau IP ir meilas kiti ;)

raflinuotas ir yra glutaminas. Čia nei IP reikia, nei dar ko.

nobodiez 2013-12-06 09:27

Citata:

Pradžioje rašė dovcreat (Post 302096)
Turiu pažįstamą Italijoje,rida atsukunėji kiekvienas italas del mažesnio draudimo. Mašinų nepriziuri,tepalu nekeičia,važiuoja kol ka nors dakala,tada parduoda pigiai uz kapeikas litofcam. Yra ir išimčių,nebent pats pirksi iš ten už nemažą kainą.

:) Tai turbut tik italai tai daro, ir vien italai? Kiekvienoj salyj tai yra daroma perekupu, pas mus Airijoj tas pats lygiai daroma, tai priklauso ne nuo salies/tautybes o nuo zmogaus supuvimo. Kur rimti garazai pardavineja jie duoda garantija, pasako viska kas kaip yra bet uz tai aisku sumoki pinigus. Tiek Lietuvoj, tiek Italijoj, tiek UK ir t.t. perekupai daugiau ar maziau tuo uzsiima. Galvoji LT nera zmoniu kurie nepriziuri, tepalu nekeicia? Pilna tokiu, kuriem dzin, vaziuoja kol vaziuos. Kaip sakoma, galima daug apie vyra pasakyti, pagal tai kaip jis priziuri savo automobili ;) kaimietis ir Italijoj kaimietis

Rafinuotas 2013-12-06 09:32

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 302116)
raflinuotas ir yra glutaminas. Čia nei IP reikia, nei dar ko.

Rafinuotas siame forume as, o ne glutaminas, jis kituose toki nick turi!

nobodiez 2013-12-06 09:38

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 302058)
nu idomu kas ten iš jo belikę, kad už kapeikas atiduoda ;]

Tai jeigu zmogus vazinejes ja nuo naujos, pastoviai priziurejes salonuose ir t.t. sugalvojo nusipirkt nauja toki greitu metu, ir kad greit parduot idejo patrauklia kaina, iskart reiskia kad 'nieko nebelike' is jo? :)) O jei kaina virsyja 30% rinkos kainos reiskia idealiam stovyj? Nenuvaziaves nesuzinosi, net neskambina iskart isvadas daro kad lavonas :)

Hunter 2013-12-06 10:00

Citata:

Pradžioje rašė Rafinuotas (Post 302123)
Rafinuotas siame forume as, o ne glutaminas, jis kituose toki nick turi!

Rafis = Glutaminas

simaso 2013-12-06 10:27

Citata:

Pradžioje rašė nobodiez (Post 302124)
Tai jeigu zmogus vazinejes ja nuo naujos, pastoviai priziurejes salonuose ir t.t. sugalvojo nusipirkt nauja toki greitu metu, ir kad greit parduot idejo patrauklia kaina, iskart reiskia kad 'nieko nebelike' is jo? :)) O jei kaina virsyja 30% rinkos kainos reiskia idealiam stovyj? Nenuvaziaves nesuzinosi, net neskambina iskart isvadas daro kad lavonas :)

nu tai pats pagalvok, feisliftinis AMG, o kaina kaip paprasto nefeislifto ;] neskambinsiu aš tikrai, nes jau turiu vieną benzavozą ;]

rafis 2013-12-06 10:47

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 302133)
nu tai pats pagalvok, feisliftinis AMG, o kaina kaip paprasto nefeislifto ;] neskambinsiu aš tikrai, nes jau turiu vieną benzavozą ;]

labai dailus variantas, idomu kaip su trauka jo. Bet speju smagiai vazinejant mieste ir 30ltr benzino butu.. Na o dujas i toki det... ganetinai senas gal ir iseitis, bet vistiek, amg ir dujos keistai ziurisi..

simaso 2013-12-06 11:04

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 302136)
labai dailus variantas, idomu kaip su trauka jo. Bet speju smagiai vazinejant mieste ir 30ltr benzino butu.. Na o dujas i toki det... ganetinai senas gal ir iseitis, bet vistiek, amg ir dujos keistai ziurisi..

aš į savo cielką 3,2 nežadu dėt dujų, o čia amg. pagal mane nėra prasmės pirkt tokią mašiną ir dėt dujas.

Lengvas 2013-12-06 11:05

Tu ir su antru nicku pasiruoses bana gaut kad apie dujas ir amg vel rasai? :D

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:42.