MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Hunter 2013-12-06 18:12

koki 15valgys

eSaS 2013-12-06 18:13

nu tai bagotas reiskias yra :xx: nesuprantu tokio nusistatymo pries dujas,paprasta sena masina ir tiek,su vanix sutinku, i perfomance car'us ir as nedeciau :)

Hunter 2013-12-06 18:18

jeigu vaziuoji 5k km i metus, tik savaitgaliais tai viskas ok

eSaS 2013-12-06 18:54

nu jo tada gal.. :)

Krizoks 2013-12-06 19:54

Citata:

Pradžioje rašė nobodiez (Post 302190)
Su kaina gal kazkiek persistengta, bet grazus modelis

Zinai del ko pasakiau gal? Nes nebuvau isitikines, siuo metu neuzsiimu Lietuvai automobiliu prekyba ir nesu ekspertas, delto ir pasakiau gal, o imeciau vien delto, kad grazus modelis ka ir parasiau :) bukit biski paprastesni zmones, randa prie ko prisikabint iskart rekia purvais drabstos. prie ko cia 7tukai isvis :D toks jausmas kad visi ant itampos sedetumet ir sektumet kiekviena klaidele, ir savimeile paglostytumet, kad jus ale geriau zinot :))
atsipalaiduokit biski ekspertai rinkos, nenuvaziaves neapziurejes negali sakyt tos kainos visu pirma, o diskusija ne apie tai buvo :)

palygink su bmw tokiu paciu metu tokiu paciu 4duriu kupe... Ai tiksliai pamirsau tokio gi nera

Daivanas 2013-12-06 23:38

Na nežinau man tai 4 durų kupė tai tas pats kas 2 durų universalas.. gal neveltui ir nedaro kiti gamintojai tokių :) aišku skonio reikalas..

Artunas 2013-12-06 23:41

Citata:

Pradžioje rašė Daivanas (Post 302218)
Na nežinau man tai 4 durų kupė tai tas pats kas 2 durų universalas.. gal neveltui ir nedaro kiti gamintojai tokių :) aišku skonio reikalas..

Ta prasme CLS A7 ir 640 tau nėra gražūs modeliai?

simaso 2013-12-07 01:21

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 302197)
nu tai bagotas reiskias yra :xx: nesuprantu tokio nusistatymo pries dujas,paprasta sena masina ir tiek,su vanix sutinku, i perfomance car'us ir as nedeciau :)

toli gražu man iki bagoto žmogaus, bet clk pirkau tik pasivažynėjimui. man malonu yra kai po darbų nusikalęs, važiuoji galingu aparatu - mėgaujuos tuo. man net malonu pilt benzą ;]]] o dujos yra tik savęs apgaudinėjimas. pavažiuotum su tuo 3,2 benzu - tikrai nesakytum, kad tai tik sena paprasta mašina ;]

pucenas 2013-12-07 02:45

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 302220)
toli gražu man iki bagoto žmogaus, bet clk pirkau tik pasivažynėjimui. man malonu yra kai po darbų nusikalęs, važiuoji galingu aparatu - mėgaujuos tuo. man net malonu pilt benzą ;]]] o dujos yra tik savęs apgaudinėjimas. pavažiuotum su tuo 3,2 benzu - tikrai nesakytum, kad tai tik sena paprasta mašina ;]

Nu idomei cia, clk nei jis lb galinkas nei ka, 13 metu sena eiline pilka mase :) ir cia nepasakok kaip vaziuoja i tt :) 4 metus su tokiu atvazinejau. Ir tai tikrai ne savaitgalinis automobilis.

simaso 2013-12-07 07:31

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 302221)
Nu idomei cia, clk nei jis lb galinkas nei ka, 13 metu sena eiline pilka mase :) ir cia nepasakok kaip vaziuoja i tt :) 4 metus su tokiu atvazinejau. Ir tai tikrai ne savaitgalinis automobilis.

man kaip paprastam žmogeliui- galingas. Tau kai prie bapkių gal ir pilka masė ;]] man irgi nesavaitgalinis jis ;]

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:00.