![]() |
|
Citata:
|
Citata:
|
Ar uz 40eu bus normalus stabdziu diskai ? Kalbu apie naujus w220... ir kur nupirkt nauja lempu apiplovimo purkstuka... kur klausiu niekas neturi.silberi ? Dar noreciau suzinoti kad kilima isimt reik sedynes atsukt?
Citata:
|
Atsibodo betvarke garaze, o jeigu nupirkti pacius pigiausius stelazus ar lentynas sandeliavimo, jos normalios saliginai kokybes? stebuklu nesitikiu, svarbu kad nenukrystu jie ant mano merso megstamo )) ziurejau dabar su nuolaidom yra senukose ermitaze po 11-12 Eu pirkti. atsiliepkyt
|
Citata:
|
Citata:
Turiu metalines lentynas is senuku kur kainos 40-50 eur. Tai viskas kaip ir gerai su jom, bet labai skystas metalas ir lankstosi,nera stabilumo. Reik pritvirtint prie sienos jei nori kazka sunkaus statyt. Negalima stumdyt, nes.linksta. su normaliu stelazu nepalyginami dalykai. |
Apple, nepatikrsi, tevui issiunciau nuoroda su prasymu isigyti, tai jis man ta pati zodi I zodi pasake kad cia nebent vaiko zaislus susideti :D as juo nepatikejau, valvoju kaip nuolat svaigsta, bet ziuriu kad tevu reikia klausyti bet kuriam amziuje :D
Sent from my H60-L04 using Tapatalk |
pigiausias variantas susisukt is medzio, tik nelabai grazu
|
Citata:
|
ne ne, mediena ir stalio darbai atkrenta. man tai uzsiemimas butu pusmeciui... as grindjuostes tingiu namuose priklijuoti jau kokius 2 metus, nes kas liecia statybos darbus mane vemti vercia, tad tuo mazochizmu neuzsiminesiu..
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:12. |
|