![]() |
|
o ten galima per zmones stoteleje pervaziuoti? :xx:
|
Zmones yra. Juos per options eina nusistatyti ;). Paziurekit to omsi video, ten bus geras :seile2::seile2:.
|
žinot idomumo dėlei ir aš pabandžiau - per ašaras kelio nemačiau iš juoko :xx::xx::xx: dar tokios nesamonės gyvenime nesu matęs :xx: ir čia toks stimuliatorius ar kaip jį ten kažkam patinka ir užkrečia? Net prieš vaikus man sarmata pasidarė. Atlėkė dukros iš kito kambario ir sudirbo mane. sako, tėti, ar tau su galva viskas gerai?
Jo, kas dar tokius žaidimus žaidžia tai geriau į tikrą kelią neleisti tokių :xx::xx::xx: |
:D :D :D pazaidziau, nu i nafik, visiska nesamone, atsisiunciau panasu su traukiniais, tai nors grafika normali, tik dar neissiaiskinau kaip vazinet su tuo traukiniu zmoniskai, bet idomiau nei su autobusu :)
|
Zinot, apginsiu as vbusa :xx:, 1. cia sena versija :xx: 2. mapas blogas ir ikarus nelabai.
3. jai nemegstat tokiu masinu jusu ir neuzkabins. :xx::xx: |
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Parodysiu biski kaip as zaidziu :D. As pats daug laiko mokiaus ant vbuso :D. Ant kurio ikaruso vazinejai?
|
:xx::xx::xx: Realybėje kad ir kiek būsi išmokęs ant kompo, tačiau atsisėdęs už daržinės vairo net bijosi jį iš vietos pajudinti pirmomis minutėmis
|
Citata:
Pradėjau dirbti kolūkyje su sunkvežimiu GAZ 51 bortinukas - po kolūkio laukus paskui Gaz 53 savivartis - po kolūkio laukus ZIL-MMZ4502 savivartis - po Lietuvą Kamaz 5511 savivartis - po Lietuvą Kamaz 53212 konteineris - reisai į Rusiją Tada isigijau D ir E kategorijas Autobusas Laz 695 priemiestinis - po rajoną Ikarus 265 minkštasis - po Lietuvą žmones vežioti atsibodo GAZ-53 benzovežis - po Lietuvą Maz 5551 su priekaba savivartis - po Lietuvą DAF 95 su puspriekabe tentas - reisai į Vakarų europą SCANIA 112 su puspriekabe tentas - reisai į Vakarų europą IVECO eurotraker 340 su priekaba savivartis - po Lietuvą MAN 28.464 savivartis keturašis - po Lietuvą VOLVO FH12 su puspriekabe tentas - reisai į Vakarų europą MAN 19.463 su puspriekabe tentas - reisai į Rusiją MAN 19.463 su savivarte puspriekabe - po Lietuvą toliau trūkęs ketvirto stuburo slankstelio fibrozinis žiedas ir trys išvaržos. Dabar sėdžiu namie ir krapštau lengvas mašinas garaže kai netingiu |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:58. |
|