MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Apple 2017-03-09 07:16

Citata:

Pradžioje rašė FUN500 (Post 465249)
kas nors gali mane apsviesti, snd nuo mano visu turimu saskaitu tolygiai nusiskaiciavo bendroje sumoje apie 850 Eu... Banko israsai rodo VMI PLAIS ten kruva skaiciu ir registru centras.. ir man dabar klausimas ar cia as kazkam kazka buvau skolingas?? nes tikrai nesu tuo maloniai nustebintas

Skambink į VMI. Gal kokius mokesčius esi skolingas. Gal dirbi užsienyje ir nesi deklaravęs išvykimo, dėl ko tau skaičiuoja mokesčius?

Robis 2017-03-09 13:07

Citata:

Pradžioje rašė BETMENAS (Post 465241)
Aš su ironija kalbėjau, nėra šaldomu sėdynių dar, tik ventiliuojamos, bet aš jo neskaitau kaip dideliu privalumu

man tai superinis dalykas, vasarą kai salonas prikaista, įjungtus ventiliavimą super, ir apskritai vasarą kai važiuoji, nugara prie odos prilipusi net su kondicionieriumi (aš visada ant 22 pastatęs temperatūrą) tai tas ventiliavimas kai įjungtas neprilimpa :)

vanix 2017-03-09 13:28

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 465308)
man tai superinis dalykas, vasarą kai salonas prikaista, įjungtus ventiliavimą super, ir apskritai vasarą kai važiuoji, nugara prie odos prilipusi net su kondicionieriumi (aš visada ant 22 pastatęs temperatūrą) tai tas ventiliavimas kai įjungtas neprilimpa :)

tokie orai, kai prilimpi prie odos nuo karscio Lietuvoj gal koks menuo max, realiai tai dar maziau :) tai jai sitos opcijos nera, tai galima menesi per metus ir pakentet :xx:

samagonas 2017-03-09 13:35

pas mane nepakentesi :xx:

Rawwslt 2017-03-09 13:48

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 465314)
pas mane nepakentesi :xx:

O galima pas jus langus uzsiniaukti?

Peter 2017-03-09 14:26

https://www.youtube.com/watch?v=N-QAiFMgA-I

Idomus video, tik fake.

Robis 2017-03-09 15:08

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 465312)
tokie orai, kai prilimpi prie odos nuo karscio Lietuvoj gal koks menuo max, realiai tai dar maziau :) tai jai sitos opcijos nera, tai galima menesi per metus ir pakentet :xx:

bet kai mašinoje yra ta funkcija ir pasinaudoji ja, supranti koks super navarotas:xx:

Edga005 2017-03-09 19:08

Vasarai tai puikus dalykas . O fl ejio tik 2003m

Pavidolis 2017-03-09 19:30

Protingieji žmonės, su auto pardavimais susiję profesionalai, prašau apšvieskit ir patarkit.

Pardavinėju Sharan'ą, viena didesnių kainų iš skelbimų. Viskas su juo tvarkoj buvo, bet apšvarino ilgapirščiai apdailos detales - moldingus vienos pusės ir visą priekį su parktronikais (moldingas, grotelės apatinės).
Bėda, kad tos detalės eina su blizgučiu, o jų absoliutus deficitas. Vieną tik žmogų suradau, kuris sako, kad turi, bet dvi savaites neišėjo normaliai susitart, o dabar pasirodo, kad išvis dviem savaitėm išvykęs.

Mąstau ką daryti:
1. Ar palikt skelbimą, kaip yra (nelabai kas ir domis) ir telefonu informuot, kad apvogta bei ramiai laukt dar dvi savaites, kol tamsta grįš arba negrįš.
2. Ar mest iškart 500€, įkelt foto, kaip atrodo po vagystės ir rezervui dar 100€ galėčiau numest.
3. Sudėt parktronikus, priekinį moldingą be blizgučių ir burt kažką su šoniniais moldingais.
4. ????

Skelbimas

Nežinau, kaip elgtis :wavecry::wavecry::wavecry:

Rykštė 2017-03-09 20:02

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 465345)
Protingieji žmonės, su auto pardavimais susiję profesionalai, prašau apšvieskit ir patarkit.

Pardavinėju Sharan'ą, viena didesnių kainų iš skelbimų. Viskas su juo tvarkoj buvo, bet apšvarino ilgapirščiai apdailos detales - moldingus vienos pusės ir visą priekį su parktronikais (moldingas, grotelės apatinės).
Bėda, kad tos detalės eina su blizgučiu, o jų absoliutus deficitas. Vieną tik žmogų suradau, kuris sako, kad turi, bet dvi savaites neišėjo normaliai susitart, o dabar pasirodo, kad išvis dviem savaitėm išvykęs.

Mąstau ką daryti:
1. Ar palikt skelbimą, kaip yra (nelabai kas ir domis) ir telefonu informuot, kad apvogta bei ramiai laukt dar dvi savaites, kol tamsta grįš arba negrįš.
2. Ar mest iškart 500€, įkelt foto, kaip atrodo po vagystės ir rezervui dar 100€ galėčiau numest.
3. Sudėt parktronikus, priekinį moldingą be blizgučių ir burt kažką su šoniniais moldingais.
4. ????

Skelbimas

Nežinau, kaip elgtis :wavecry::wavecry::wavecry:

kai nores,kazkas atvaziuot ziuret,pasakyk,kad sianakt apvoge,o jei susidomejimo nedaug,tai tos dvi savaites prabegs ir niekas nepasikeis.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:29.