MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Juokeliai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1964)

wzikas 2014-06-17 13:16

:juokiasi: aik tu!!!! O tai kodel jis nedare 100% transformacija ar litu neuzteko? Ar yra megeju ant tokiu padareliu?

simaso 2014-06-17 13:16

aš kartais kai noriu isteriškai pažvengt, užeinu pažiūrėt kokį jo video blogą, nu tikrai nesu matęs didesnio absurdo ;D

Markko 2014-06-17 13:17

Kad maciau ja/ji klube su tokiom aptemptom kelnem..nu nera ten nieko...:) seip atvirai biski ikalus gerai sueitu :) ryte suprastum tik :)

simaso 2014-06-17 13:19

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 338010)
Kad maciau ja/ji klube su tokiom aptemptom kelnem..nu nera ten nieko...:) seip atvirai biski ikalus gerai sueitu :) ryte suprastum tik :)

tai, kad jį dabar turbūt visi atpažintų ;]

Markko 2014-06-17 13:23

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 338011)
tai, kad jį dabar turbūt visi atpažintų ;]

Aj zinok nepasakyciau ..daug prieina ten kalbina ir t.t. buna ten siuncia,zvengia bet vienetai,,dauguma ziuriu tik faceboke stumia :) jis faktas kad turejo gimti merga..nu matosi..pedalai taip nedaro ir neatrodo..

simaso 2014-06-17 13:26

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 338012)
Aj zinok nepasakyciau ..daug prieina ten kalbina ir t.t. buna ten siuncia,zvengia bet vienetai,,dauguma ziuriu tik faceboke stumia :) jis faktas kad turejo gimti merga..nu matosi..pedalai taip nedaro ir neatrodo..

nu nebent ant prikolo galima tokį pakalbint, bet ir to nedaryčiau... (puke)

dovcreat 2014-06-17 13:27

Graudus,sake važiuos is Lietuvos,buvau apsidziauges,bet dar neisvaziavo kaip matosi...

alteroja 2014-06-17 13:28

Citata:

Pradžioje rašė dovcreat (Post 338016)
Graudus,sake važiuos is Lietuvos,buvau apsidziauges,bet dar neisvaziavo kaip matosi...

pagedo e60 elektronika ir neišvažiavo :D

Markko 2014-06-17 13:29

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 338015)
nu nebent ant prikolo galima tokį pakalbint, bet ir to nedaryčiau... (puke)

Nu as warszuvoje buvau pora savaiciu atgal..galvoju uzeisiu i kluba alaus ikalsiu :) pasedesiu...papus paskaiciuosiu :) ikales pora pamasciau kodel gi nepasokt :) tik ziuriu kvieciu nieks neina is mergu :) kai pora pedalu priejo ir pasiule pasokti supratau kad ne ten uzejau :juokiasi::juokiasi: daviau gazu kai koks E60 mersas :) batu vos nepalikau.. dabar tie transformeriai labai itikinamai atrodo..alkoholis jiems dar padeda :)

Edgis 2014-06-17 13:32

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 338018)
Nu as warszuvoje buvau pora savaiciu atgal..galvoju uzeisiu i kluba alaus ikalsiu :) pasedesiu...papus paskaiciuosiu :) ikales pora pamasciau kodel gi nepasokt :) tik ziuriu kvieciu nieks neina is mergu :) kai pora pedalu priejo ir pasiule pasokti supratau kad ne ten uzejau :juokiasi::juokiasi: daviau gazu kai koks E60 mersas :) batu vos nepalikau.. dabar tie transformeriai labai itikinamai atrodo..alkoholis jiems dar padeda :)

Primena Policijos akadeimiją ir tą kluba :) (nepamenu pavadinimo, kažkas su žuvim susiję :geda: )

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:27.