MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Hunter 2017-04-02 09:34

Citata:

Pradžioje rašė Edga005 (Post 468537)
Del langu idomu ir man .. anksciau budavo kad uzrakinus uzdarydavo langus o atrakinus vel atidarydavo ..... ar ka prispaudinejau bet dabar beatidaro su raktu

originaliai tokios funkcijos nebuvo

Rawwslt 2017-04-02 09:41

Citata:

Pradžioje rašė FUN500 (Post 468573)
Labas rytas. Ar labai stiprus nelikvidas butu touaregas 5.0TDI? Kazkaip as ko noriu dar neuzdirbau tam, o automobiliu srityje irgi senai jokiu permainu. Kazkaip norisi eilines avantiuros. Mane senai viliojo tu V10 garsas, na ir kazkaip galvoju ar labai as jo noriu ar ne... kokios nuomones?
P.S. po Jaguaro turejimo nebebijau jokiu gedimu ir remontu:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Is wagenos 1.9 ir 2.0 tdi nelabai yra i ka ziureti.

BETMENAS 2017-04-02 09:51

Citata:

Labas rytas. Ar labai stiprus nelikvidas butu touaregas 5.0TDI? Kazkaip as ko noriu dar neuzdirbau tam, o automobiliu srityje irgi senai jokiu permainu. Kazkaip norisi eilines avantiuros. Mane senai viliojo tu V10 garsas, na ir kazkaip galvoju ar labai as jo noriu ar ne... kokios nuomones?

Nesivelk i nesamones, kiši pinigus į nieką. Geriau imk ixa 3.5 ir taip geriau bėgėjasi, medžiagų ir mašinos kaip džipo valdymo nepalyginsi, + pigus išlaikymas jei neužmušta pačiupsi.

vytis 2017-04-02 09:54

Citata:

jeigu touregas tai tik 4.2 benzas

FUN500 2017-04-02 10:05

Cia ne kaip pagrindine masina. Man apskrytai tu vw vidus slikstus, panele negrazi, begiu rycagas kaip golfo lazda apversta aukstyn papais, logikos tame pirkinyje nebutu. Del likvidumo ir klausiu, noreciau toki zaislsa patureti neilgai, bet prisiklausau protingu zmoniu nuomones, gal neverta pulti i krastutinumus is nevilties kad negaliu sau leisti norimo zaislo

Rawwslt 2017-04-02 10:07

Bus problemu su likvidumu! Niekam ju su tais varikliais nereikia.
Vienas zmogelis du metus pardavinejo.

Edga005 2017-04-02 10:41

Gali buti kad nebuvo .... bet uzdarydavo jai neklystu uzrakinima paspaudus du kartus ir palaikius :confused:
Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 468575)
originaliai tokios funkcijos nebuvo

munde8 2017-04-02 11:06

Citata:

Pradžioje rašė BETMENAS (Post 468578)
Nesivelk i nesamones, kiši pinigus į nieką. Geriau imk ixa 3.5 ir taip geriau bėgėjasi, medžiagų ir mašinos kaip džipo valdymo nepalyginsi, + pigus išlaikymas jei neužmušta pačiupsi.

neminek cia bmw nes tuoj lieps galva trankyt i siena, bet jei apie x5 biturbo neblogas dalykas, tauregas su 5.0 net nezek jo neparduosi, niekas nenori ju

Robis 2017-04-02 13:34

Citata:

persižegnok geriau :D didžiausia nesąmonė tas 5.0TDI. Jei mėgsti avantiūras, Range Rover Sport :)

Artunas 2017-04-02 15:45

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 468375)
https://s21.postimg.org/zfbw11lrr/IMG_3726.png

Gal butu kokiu patarimu? Nes jau penkta diena, o vis dar sunku :wacko:

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 468380)
Mano stazas irgi panasus. 16 metu. Naktim ziauriai prakaituoju :fire:

Prarūkiau irgi turbūt apie 20metų su pora pertraukų, ir jau maniau kad mest nesugebėsiu. Bet prieš 3-4 metus pavyko spontaniškai, be jokių pasiruošimų. Patart galiu tik laikytis, kaip kad sunkiausia jau atlaikei. Isikalk į galvą kad kaip benorėtum, užsirūkius dabar tau tikrai nebus gerą, atvirkščiai, labai nusivilsi. Bus šūdinas jausmas kad pasidavei, o kaifo jokio. Čia kaip sporte pralaimėt svarbias varžybas paskutine minute, nors visą laiką laimėjai. Jokiu būdu nepasiduok.

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 468451)
Tik du kvapukai buvo stiprus, kiti kaskaip prasti.
Ten ta vysnia, tai atidaryt nereikejo :xx:

Yra kaskoks purskaliukas Vadinasi "scentsbomb". Nieks nebandet?

Tų kvapukų yra atsirade rinkoje padėlku iš Kinijos. Šiuos originalius prekiauja gero draugo sūnus.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:51.