MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Darius 2017-04-03 20:29

Užtenka vieną kartą paspausti ir laikyti ;)

Audrius 2017-04-03 20:50

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 468817)
Aina sau! Sianakt sapnavau, kad prisipirkau L&M bloku ir tuoj uztrauksiu keles iseiles, bet poto atsikeliau. :wave:

as sapnuodavau kad begu i virtuve nakti parukyti ir ryte atsikeles toks kaltas jausdavaus.. paskui tik dasyldavo kad neturiu cigariku:))) atrodydavo viskas taip tikra :))

samagonas 2017-04-03 21:02

Citata:

Pradžioje rašė Edga005 (Post 468878)
Pasirodo veikia langai nuo raktelio .... tik veike mazu atstumu paspaudus du kart atrakinima su antru paspaudimu palaikai prie akutes ant duru rankeneles

Citata:

Pradžioje rašė Darius (Post 468885)
Užtenka vieną kartą paspausti ir laikyti ;)

Shiandien ir pas mane veikia :) Kogero, kai saule shviechia i duris, neveikia. Atidarinejau, pora kartu, liukas kazhkaip netaip buvo atsidares, tai maigiau nepamenu kaip, bet kai isedau, buvo ijungtas ir sedyniu aushinimas ir langai atidaryti. Taip gaunasi, kad su raktu ir sedynes galima ijungti? Tik nezhinau, ka ten prispaudinejau :)

Rawwslt 2017-04-03 21:13

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 468895)
Shiandien ir pas mane veikia :) Kogero, kai saule shviechia i duris, neveikia. Atidarinejau, pora kartu, liukas kazhkaip netaip buvo atsidares, tai maigiau nepamenu kaip, bet kai isedau, buvo ijungtas ir sedyniu aushinimas ir langai atidaryti. Taip gaunasi, kad su raktu ir sedynes galima ijungti? Tik nezhinau, ka ten prispaudinejau :)

Bus perkaites tavo w211 kompas :xx: :xx:

pauliusl 2017-04-03 21:18

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 468895)

Atidaro langus ir I jungia vairuotojo sėdynės vėdinima - taip ir turi veikt

samagonas 2017-04-03 21:20

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 468898)

Tu chia rimtai? Katik nepatingejau ishejau i lauka, padarinejau langus, tai kai atidarai langus pasirodo ishkart ir sedynes isijungia (tiksliau tik vairuotojo) :wacko: Priesh savaite buvau palikes kulibinams mashina, kad diagnostika padarytu, tai gal tie ka pribure?

samagonas 2017-04-03 21:21

Citata:

Pradžioje rašė pauliusl (Post 468899)
Atidaro langus ir I jungia vairuotojo sėdynės vėdinima - taip ir turi veikt

Dekui zhinosiu. Niekad nebuvau to pastebejas.

Edga005 2017-04-03 21:23

pas mane ir kuri laika neatidarinedavo ansciau kai pabandziau atsidare usidare .nors tik siendien suzinojau kad reik i akute nukreipt rakta is toliau nenori veikt nors masina uzrakina per atstuma nemaza..nors ir dabar atidaro tik langus ,liukas neatsidaro kasko...
Nors Hunter sake (originaliai tokios funkcijos nebuvo) nebent as vel kaska netaip supratau
Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 468898)

MRDetailing 2017-04-03 21:43

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 468847)
Prakaitavau stpriai 5 naktis, dabar dvi naktis tik vos vos. Nu pobiski lengveja. Jau savaite laiko, bet dar priklausomybe jauciu.

Keista, as vel pradejau rukyt, tai mane kaip tik dabar prakaitas nakti ismusa.... :(

pauliusl 2017-04-03 21:43

Citata:

Pradžioje rašė Edga005 (Post 468904)
pas mane ir kuri laika neatidarinedavo ansciau kai pabandziau atsidare usidare .nors tik siendien suzinojau kad reik i akute nukreipt rakta is toliau nenori veikt nors masina uzrakina per atstuma nemaza..nors ir dabar atidaro tik langus ,liukas neatsidaro kasko...
Nors Hunter sake (originaliai tokios funkcijos nebuvo) nebent as vel kaska netaip supratau

Galbut reik sinchronizuoti. Manuale yra parasyta kaip tai padaryt priklausomai koks stoglangis

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:14.