![]() |
|
zodziu uzvakar is forumiecio pirkau cd changeri ir betvarkant pastebejau kad sviesolaidziu fiske skyriasi tiek manojo tiek forumiecio, galvojau kad visur vienodai eis fiskes, o pasirodo ne... tiek mano tie forumiecio magas yra aps 50, auto pagaminimo metai skyriasi 1 metais, t.y. mano 2002 forumiecio 2003 :) atrodo nelysta prie changerio, bet ar is tiesu jie skiriasi? :) tai ismasciau perdeti tuos sviesolaidzius, paardyti changeri gerokai reikejo.. bet nieko viskas veikia :) abudu automobiliai w211
|
Irodimus i studija!!!!
Gal ten veikia, bet reikia daug funkciju atlikti, kad eitu paleisti |
Turiu bėdą su kaimynais, laikas nuo laiko vis randu kiaušinį ant mašinos:cenzura: nesuprantu ar dėl pavydo, ar kokios priežastys, naktimis negazuoju kieme, kad kelčiau triukšmą:ne: žodžiu yra nuo to kiaušinio lakas pažeistas, tokie maži kaip voratinkliai, net nežinau ką daryt, nes kapotas, bagažinės dangtis, bamperis, galinis sparnas paženklinti, ar eina kažkaip užslėpti tokius dalykus ar viską dažyti?
|
Citata:
Debilai :ne: |
Citata:
|
Kamera pastatyk.
|
yra ir pas mane vienas veikėjas kieme, kauriam noris iš kiaušinio paleist. nieks už dyką taip nesielgia :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Sunku tokius pagaut, nes meta per langa. Bandyk registratoriu padet atsukta i nama, kad visi langai matytusi.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:55. |
|