MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Somesword 2014-01-06 11:13

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 307518)
nu jis nesupranta. nėra jis nei koks rimtas verslininkas, kad S klasės jam reikėtų. aš kokią išgalėjau, tokią nusipirkau ir bent jau kaip tikras merso sąvininkas elgiuos ;]

as nesakau kad bloga masina, pats noreciau tokios :)

o kaip tikri elgiasi? nededa duju ? :juokiasi:

simaso 2014-01-06 11:13

Citata:

Pradžioje rašė Somesword (Post 307519)
o uztenka per savaite po 2 kart sukursuot i vilniu ar kauna is plunges, dar ne tiek km prisuksi :)
darba turiu, ir antra po darbo uzsiimu, kad nereiktu skaiciuot ar uzteks nuvaziuot kazkur pailset.....

kas daug pinigų turi, tie dar labiau juos skaičiuoja ;]

Somesword 2014-01-06 11:17

aciu aciu :)

tesiam tema :)

gal kas atsiliepimu turite apie Ml'us uo 2006 m ? benzininius

Arturas 2014-01-06 11:43

Aš didesnio kaifo važiuot benzu nei dujom nejaučiu, o ir ekonomija smarkiai jaučiasi :)

Realios sąnaudos S320 trasoj didžioji dalis: 10l benzo, 12l dujų, tai čia 46lt ir 29lt, skirtumas 17lt, per pusmetį jau sutaupyčiau 1700lt, bet kadangi piluosi BY, ten aritmetika dar geresnė gaunasi :)

Suprantu simaso, jeigu per metus nuvažiuoja mažiau 10 000km, tada dar galima benzinu, kitu atveju išmesti pinigai.

Jungle 2014-01-06 11:54

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 307516)
kad pataisei tai matau, bet kaip dėl to rekreacinio pasivažynėjimo ? normalūs žmonės dirba, o ne plavinėja visą dieną važynėdami.

Suprask, kad kai kuriu darbas yra visa diena vazinet i susitikimus ( pvz NT brokeriai ) , tad ir tenka maltis visa diena po miesta, tad nuo to normalumas zmogaus neatsiskleidzia... Taip pat ir tai, jog i savo W208 pili benza, neatskleidzia " koks tikras mersistas esi" ... Panasu kad ivaizdis svarbiausia pas pona :) . Juk ir "tikru mersistu" norisi pabut :)

Citata:

Pradžioje rašė Arturas (Post 307531)
...jeigu per metus nuvažiuoja mažiau 10 000km, tada dar galima benzinu, kitu atveju išmesti pinigai.

Ypac, jeigu tie 10k km sukami mieste, kai nei greicio reikia, nei staiguma parodysi

simaso 2014-01-06 11:58

Citata:

Pradžioje rašė Arturas (Post 307531)
Aš didesnio kaifo važiuot benzu nei dujom nejaučiu, o ir ekonomija smarkiai jaučiasi :)

Realios sąnaudos S320 trasoj didžioji dalis: 10l benzo, 12l dujų, tai čia 46lt ir 29lt, skirtumas 17lt, per pusmetį jau sutaupyčiau 1700lt, bet kadangi piluosi BY, ten aritmetika dar geresnė gaunasi :)

Suprantu simaso, jeigu per metus nuvažiuoja mažiau 10 000km, tada dar galima benzinu, kitu atveju išmesti pinigai.

nu sakykim pas mane vidurkis 1000km į mėnesį ir nepriklauso kokia mašina, tegul būna ir golfas dyzelis, visvien aš daugiau nenuvažiuosiu ;]

vilfoot 2014-01-06 11:59

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 307505)
Viliau, visaip būna. daug žmonių kiek kalbėjau, tai dujų niekad gyvenime nebedėtų ;] bet kokiu atveju dujos merse yra blogai, nes mersas yra perkamas dažniausiai prestižui pakelt, o ne, kad važynėt kuo pigiau.

simaso,prestizas duju nesidet i nauja mersa...o kai vazineji 10-15 metu senumo mersu,tai cia ivaizdis kazkoks?:)duju iranga tobuleja,smarviu nera,nesaudo,tad gedos man nedaro su mersu vaziuot ant duju.plius kai i menesi gaunu 20l benzo nemokamai...tai vaziuoju ir dziaugiuosiu tomis dujomis ;)

simaso 2014-01-06 12:04

Citata:

Pradžioje rašė Jungle (Post 307534)
Suprask, kad kai kuriu darbas yra visa diena vazinet i susitikimus ( pvz NT brokeriai ) , tad ir tenka maltis visa diena po miesta, tad nuo to normalumas zmogaus neatsiskleidzia... Taip pat ir tai, jog i savo W208 pili benza, neatskleidzia " koks tikras mersistas esi" ... Panasu kad ivaizdis svarbiausia pas pona :) . Juk ir "tikru mersistu" norisi pabut :)

Ypac, jeigu tie 10k km sukami mieste, kai nei greicio reikia, nei staiguma parodysi

kur tu matei brokerį važynėjanti su 3.2 CLK ? tam yra WV Polo dyzelis. Ir Tu visiškai teisus, man svarbu tik įvaizdis, ekonomija paskutinėj vietoj.man clk skirta palakstymui, prieš mergas pasimaivyt kai skersas eina sankryžoj. dujos tai čia kažkas nesuvokiamo tokiai mašinai ir šiaip dujos tik ne į tokio stovio clk. geriau jau parduosiu ją nei dujas statysiu ;]

simaso 2014-01-06 12:05

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 307536)
simaso,prestizas duju nesidet i nauja mersa...o kai vazineji 10-15 metu senumo mersu,tai cia ivaizdis kazkoks?:)duju iranga tobuleja,smarviu nera,nesaudo,tad gedos man nedaro su mersu vaziuot ant duju.plius kai i menesi gaunu 20l benzo nemokamai...tai vaziuoju ir dziaugiuosiu tomis dujomis ;)

nu blemba, susitikim šį vakara po darbų, aš tau įrodysiu, kad dujų negalima dėt į tokią mašina ;]]]

ShotGun 2014-01-06 12:15

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 307539)
nu blemba, susitikim šį vakara po darbų, aš tau įrodysiu, kad dujų negalima dėt į tokią mašina ;]]]

Juokas juokais, bet savo laiku buta pardaviau pasilaiciuose ir nusipirkau centre netoli darbo labai didele dalim ir del to, kad kaip ir simaso, tiesiog nebuciau galejes prisiverst padujint savo clk buvusio :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:12.