MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

samagonas 2010-12-30 23:28

Citata:

Pradžioje rašė sabarkst (Post 118505)
na is tikru tai sakiau jau kazkada bet pasikartosiu labai grazus katinas nz nerealus tiesiog, ka jis cia tavo kompo pele gal medziojo:xx:

ne nemedzhioja,jis kantriai laukia,kada ash eisiu miegoti,-jis blogiau uzh zhmona,nei zhingsnio vienas nenori buti ,ir i lova kartu reikia.
P.S dekui uzh pagyrima :bounce:

sabarkst 2010-12-30 23:31

Citata:

Pradžioje rašė Lengwas (Post 118512)
nu geras :xx: visgi ikiso i savo bardacioka :xx: gal pirkt susigundei jau? :D

patikek tikrai jau dideja pagunda butu is ko pazvengia pirksiu burunduka tikrai tik neaisku kada db darbas man neleis nebais daznai po nauju turbut namie bebusiu, bet nerealus gyvunas tikrai:xx:

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 118513)
ne nemedzhioja,jis kantriai laukia,kada ash eisiu miegoti,-jis blogiau uzh zhmona,nei zhingsnio vienas nenori buti ,ir i lova kartu reikia.
P.S dekui uzh pagyrima :bounce:

na cia tikra tiesa, ner uz ka, o kiek tokiios veisles katinai kainuoja? mersa pardavus iseitu idomu

samagonas 2010-12-30 23:55

Citata:

Pradžioje rašė sabarkst (Post 118516)
na cia tikra tiesa, ner uz ka, o kiek tokiios veisles katinai kainuoja? mersa pardavus iseitu idomu

Na chia prajuokinai gerai :xx::xx::xx: Tai chia mano dukra kazhkur shiukshlinej, rado kate apsikatiniavusia ir kachiuka parneshe man dovanu apsiverkusi,kad gaila gyvuniuko ir kad chia dovana man :) Negalejau vaikui atsakyti tai priglaudzhiau begedi,bet dabar dekingas jai uzh dovana :)
Shtai tas grynaveislis :))))) taip atrode,kai man parneshe dovana :)))

Edgis 2010-12-30 23:58

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 118522)
Na chia prajuokinai gerai :xx::xx::xx: Tai chia mano dukra kazhkur shiukshlinej, rado kate apsikatiniavusia ir kachiuka parneshe man dovanu apsiverkusi,kad gaila gyvuniuko ir kad chia dovana man :) Negalejau vaikui atsakyti tai priglaudzhiau begedi,bet dabar dekingas jai uzh dovana :)
Shtai tas grynaveislis :))))) taip atrode,kai man parneshe dovana :)))

Būna su tom dovamom taip, mano abu šunys buvo man padovanoti:) Samagonai, gražus katinas, mažas dar netoks naglas atrodė:) Nesu didžiausias katinų megėjas, bet tavo man patinka:good:

sabarkst 2010-12-31 10:49

samagono kates foto ta kur ant stalo tupi issisaugojau jei pirksiu kada kate, tai tik toki demona kaip jo

midsomeris 2010-12-31 11:12

kas zino kur utenoj prekiauja forsunkem?

ldalius 2010-12-31 11:16

o kam tau tos forsunkės? Keičiasi tik pukštukas forsunkės korpuse jei forsunkės paprastos

midsomeris 2010-12-31 11:19

nu taip man purkstuko (265) tik ir reikia:) kur ju rast nupirkt?

sabarkst 2010-12-31 11:20

Citata:

Pradžioje rašė midsomeris (Post 118558)
kas zino kur utenoj prekiauja forsunkem?

na auto dalys tai pvz autremoje cia uz turgaus arba centre po topo centru rusi is vidines puses

midsomeris 2010-12-31 11:21

Citata:

Pradžioje rašė sabarkst (Post 118561)
na auto dalys tai pvz autremoje cia uz turgaus arba centre po topo centru rusi is vidines puses

po topu cia prie senuku kazkur ane?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:46.