MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   400E - Mercedes-Benz E200 (W124) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=4959)

PANTERA888 2011-03-24 21:04

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 138153)
:aciu:

O kaip blizgučius nuimt, sunku? Išvis ten juos galima nuimt, nebus ten vienkartiniai lakikliukai kokie, nes su jais nenudažys normaliai.

buvau viena blizguti nuemes,tai nezhynojau kaip nusiima tai sulankschiau ji bet ji nuemes machiau kad jis laikosi ant mazhychiu fishkuchiu reishkia jie nusiima ir uzhsideda

ruškė 2011-03-24 21:18

perlenk kokia vielute kad i tu plastmasiuku skyles isikistu ir pasuk i sona 90laipsniu kampu , ir visas jas taip atsukes nuimsi blizguti :wave:

400E 2011-03-25 06:28

Ačiū, turiu lampasą nuimtą reiks pasipraktikuot, nes nepasitikiu kitais, noriu pats viską nuimt ir uždėt.

400E 2011-03-28 11:08

Turiu naują galvos skausmą, šiuo metu tvarkausi priekinį buferį, kur nuskelta buvo, ryt jau tūrėtų dažyt, po jo galvojau dažyt ir galinį buferį, nes jau pirkau su kampu defektuotu, o neseniai nusiplovęs normliai mašiną pamačiau, kad ir plačios juostos nuo akmenų ir ledų per žiemą pasilupinėję apčioj, tai galvoju reik ir jas su slenksčiais persidažyt, kad viskas būtų vienodos spalvos, ir tuo pačiu metu viskam dažus padaryt, kad neisikirtų po to, bet nuėmus priekinį buferį pastebėjau netyčia, kad vidurinė juosta skiriasi nuo pačio buferio spalvos, po to atgaminau, kad lampasų spalva dar kitokia, nei buferis ir vidurinė juosta, galvojau čia pas mane maklių pridaryta, bet apžiūrėjau keletą sidabrinių eškių ir supratau, kad čia buvo taip gamykliškai, vidurinės buferių juostos šviesesnės, patys buferiai biški tamsesni, o lampasai dar tamsesni, žodžiu reik 3 skirtingų spalvų. Tai dabar nžn ką daryt ar dažyt viską viena spalva ar žaist ir daryt kaip buvo, bijau, kad neatrodytų lėvai viską vienodai nudažius, nors skirtumai tarp atspalvių ir labai labai maži, bet vistik įsižiūrėjus matosi. Gal kam teko dažyt, kaip darėt ką darėt, kaip atrodo, neapsisprendžiu ką daryt?

ruškė 2011-03-28 11:20

nusuk benzo bako dangteli , padarys tetis mano tau dazu, masinos spalva nudazyta atrodytu nerealiai :seile:

400E 2011-03-28 13:13

Citata:

Pradžioje rašė ruškė (Post 138957)
nusuk benzo bako dangteli , padarys tetis mano tau dazu, masinos spalva nudazyta atrodytu nerealiai :seile:

Nu, kad man ne :), masčiau ir apie tai, bet man geriau atrodo, kai dvi spalvos, įdomiau kažkaip, įvairiau, net nžn, nenoriu tokia pačia spalva. O kur tavo tėvas daro dažus?

Dar prašymas gal rekomenduosit kas nors kokią priemonę, nžn ar purškiamą ar tepamą, bet noriu kai viskas bus nuimta išvaryt po buferiais duris po lampasais, po slenksčiais su kažkuo, kad rudys neatsirastų, ar bent jau patolintų jo atsiradimą.

ruškė 2011-03-28 13:17

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 138977)
Nu, kad man ne :), masčiau ir apie tai, bet man geriau atrodo, kai dvi spalvos, įdomiau kažkaip, įvairiau, net nžn, nenoriu tokia pačia spalva. O kur tavo tėvas daro dažus?

aleksote emolitoj :wave: nu pasigalvok kaip ka ir jei noresi kreipkis i mane nuolaida pritaikysim :)

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 138979)
Dar prašymas gal rekomenduosit kas nors kokią priemonę, nžn ar purškiamą ar tepamą, bet noriu kai viskas bus nuimta išvaryt po buferiais duris po lampasais, po slenksčiais su kažkuo, kad rudys neatsirastų, ar bent jau patolintų jo atsiradimą.

o ko blogai smala ispusti?

400E 2011-03-28 13:35

Citata:

Pradžioje rašė ruškė (Post 138981)
aleksote emolitoj :wave: nu pasigalvok kaip ka ir jei noresi kreipkis i mane nuolaida pritaikysim :)

Čia ant sankryžos prie kauno grudu to sandelio gal priesais neste?

Citata:

Pradžioje rašė ruškė (Post 138982)
o ko blogai smala ispusti?

Nžn ar blogai, o čia kaip ją išpurkšti, kokiu jinai pavidalu, kur parduodama?

ruškė 2011-03-28 13:46

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 138984)
Čia ant sankryžos prie kauno grudu to sandelio gal priesais neste?
taip ten pat

Nžn ar blogai, o čia kaip ją išpurkšti, kokiu jinai pavidalu, kur parduodama?

ten vietoj nuvaziaves paklausk tau placiau papasakos ,tik as dabar nezinau ar jie tures siuo metu tos smalos, bet turetu buti :)
as sau tai tepiau arkas bituku kazkokiu su teptuku juoda mase tokia ir dar smala ant virsaus uzpuciau ,tai nepanasu kad rudys islystu bent kokius 10metu tose vietose :xx:

400E 2011-03-28 13:59

Citata:

Pradžioje rašė ruškė (Post 138985)
ten vietoj nuvaziaves paklausk tau placiau papasakos ,tik as dabar nezinau ar jie tures siuo metu tos smalos, bet turetu buti :)
as sau tai tepiau arkas bituku kazkokiu su teptuku juoda mase tokia ir dar smala ant virsaus uzpuciau ,tai nepanasu kad rudys islystu bent kokius 10metu tose vietose :xx:

Nu nulėksiu pasikonsultuosiu aš su jais ;)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:56.