Citata:
Pradžioje rašė nobodiez
(Post 308344)
Sorry uz OT: kas nusimanot lietuvos rinkoj, uz kiek mazdaug butu realistiska parduot 2003m bmw e65 730d, geros bukles be defektu, pilnas, vairas bordacioke airiska registracija
|
Manau toki parduotum už mazdau 15 tukst, priklausomai nuo komplektacijos, spalvos, navarotu, ridos, stovio ir pan.
Citata:
Pradžioje rašė nobodiez
(Post 308343)
As nesuprantu, jei tu taip nemegsti MB, ka tu sitam forume veiki?
|
kodel tu taip galvoji kad nemegstu MB?
Citata:
Pradžioje rašė Alkapone
(Post 308274)
Ne, nu, prisiimu iškart tą ispėjimą, bet :cenzura: rafis, tu čia rimtai?:D
|
Rimtai dėl mano pamąstymo, ar e klasė ar šita kia važiuos geriau? :roll:
Apie išvaizdą aš nekalbu, bet už panašius pinigus, paslėpus visas panetkes ir nežiūrint į išorę man visai tikėtina kad geriau važiuos ta kia. :) Ir ne todėl, kad, neva, aš nemėgstu MB, tą patį galiu pasakyti apie kitas tokios pat vertės mašinas - a6 bmw 5 gs... :wacko:
Taip manau, nes kia yra naujesne, ir manau aukštesnės klasės. Na kaip pezo 607 šiuo atveju. tarpinis tarp s ir e. Manau kia kažką panašaus darė. Teko važiuot su citroen c6, hyunday XG350,genesis, ir pan markem, nepasakyčiau kad jos už e ar a6 blogiau važiuoja, lyginant ne pagal metus, o pagal kaina.
Citata:
Pradžioje rašė deimantaz
(Post 308345)
varyk tiesiai rusams ir nesuk kiausu cia, tie ten ir paims tik kainas ju susizinok (rusu rinkos)
|
ir dar paskutinis komentaras, būtų smagu vieną kartą išsiaiškinti kas yra keiksmažodis šiame forume.. nes čia realiai ,keikiasi kas antras be įspejimų..
|