![]() |
Runflat buna parasyta jeigu tokios arba RFT
|
Paskaityk mano paredaguota posta.
Xl ir runflat netaspats. Realiai xl tau nieko nepriduos nebent lakstai ant 300 arba vezojies tona bagazinej. Taip kad dali pirkti ir su xl ir be. Svarbu apkrovos indeksas nepermazas. Bet tokiu ismatavimu padangu su mazais apkrovos indeksais kogero nebuna :) |
na va viskas aisku. dekui viskas isiaiskinta galiu uzsakineti :)
|
va runflat tai patartina butu vengt, nes labai kietos, o ant viliuko su R20 ir taip uzteks kietumo
|
todel ir klausiau. nes nuo runflat kaip velnias nuo kryziaus begu. turejau ziemines vienas ikalbejo sako eik kaip gerai pradursi vaziuosi. bet naudos jokios tik kad dar kieciau negu buvo iki tol :)
|
su bmw atsargiai, yra modeliu kur tik joms skirtomis padangomis gali vazineti. (turi joms spacialius zymejimus)
ir svarbiausia, jaigu nuo RF padangu ant paprastu nieko tokio, bet atvirsciai gali gyvybe kainuoti ir tai nejuokas. :) |
Citata:
|
Citata:
jaigu gamykliskai RF padangu nebuvo, ju ir nedekit. jaigu desit butinai reikia isideti slegio matavimo sistema. p.s. slegio matavimo ir slegio prieziuros tai nera tapati sistema. :) |
supratau. aciu, db paziurejau, kad 315 35 ir 275 40 r20 meta tik 4x4 tai matyt ant lengvuju grynai toks matmuo net neina :)
|
kiek man pasakojo, jei padangos zemo profilio, tai geriau XL (extra load) pirkti. Mazesne tikimybe guza pagaut musu lygiuose keliuose ;)
Runflat vazinejau, labai nepatariu, masina kieta kaip vezimas bus, ratai dvigubai sunkesni, kuo pasekuoje sunkiau masinai begetis, didesnes kuro sanaudos )) |
Sveiki, nekuriant naujos temos, noriu paklausti, gal kas turite nuolaidu ar siaip pazistamu kas prekiauja alkotesteriais?
|
http://www.98.lt/1981-mercedes-benz-auto-2000 rimtai taip
|
|
44.5 litro motoras:unreal:
|
koks vardas kiek metu, foto is priekio turi? :)
|
bet tai kai per menesi nutirpo :)
|
vampyrai :D :D
|
as jau senai noriu nuvaryt vien del to kad siaures pasvaiste pamatyt.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
tai ir greitis atitinkamas
|
Citata:
|
Gerai čia jūs sugalvojot su tuo alum, einu ir aš atsidarysiu, į visų sveikatą :isveik:
:beer: |
bet tai kiek jis svert turetu...
|
:isveik:
|
ka jus vakar veiket, kad šiandien dar alaus norit? :D
|
as tai ziuriu kada cia rankini uztraukt, o jus tik atsidarinejat :)
|
:juokiasi::juokiasi::juokiasi::juokiasi::juokiasi: :juokiasi::juokiasi::juokiasi::juokiasi: prajuokinai
|
Citata:
|
kad zmona pati salia guli ir vairuoja ta pati :D
|
Citata:
:thumbsup: zmonai..... stabdzius turesit kazkaip patys surasti :D |
Citata:
http://www.gifsai.lt/10/eina-eina/ |
kiek galit gert ? aš šiandien ir krosiuką prabėgau jau. nauji metai prasidėjo, reik produktyvumo dar daugiau ;]]
|
Citata:
p.s. mano pirmas darbas buvo- nuslaviau savo gatve nuo raketu likuciu, 00.35 vokietijos laiku :) |
Kai darbstumo :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
https://drive.google.com/file/d/0B6q...it?usp=sharing |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:01. |