MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

exxon 2017-05-20 22:11

Nu ir kas? Pasizek kiek siuolaikiniu kietiaku yra ant minimumo arba isvis nesirba. Kas isto. Kultura gereja bet yra debilu tiesiog su liga kurie is principo trugdys kitiems

mercedinis 2017-05-20 23:50

kaip as ir minejau mentalitetas, cia irgi yra daug degradu :) bet kalbu apie vairuotojus kurie supranta kad masina yra susisiekimo priemone, o ne energijos ar nervu islejimo aparastas.

kai atvaziavau cia, buvo sunku visi velkasi, praleidzia pesciosius, uzknisdavo.. bet dabar su metais ir protu supranti, kad nenuskubesi niekur! kiek sutaupisi? minute dvi? o kol skubesi kas gali nutikti? begale daliku.

tad vaziuoji leidziamu greiciu, praleidi pesciuosius,ar kamstije stovedmas is salutine isleidi kitus, ir zinai kad ramiai pasieksi tiksla, nesukeldamas problemu nei sau nei kitiems.

sunku tai abibudinti.

Hunter 2017-05-21 08:38

gerai kai dabar galima isvaziuoti i kita sali, kad igautum proto, tas puikiai matosi zmoniu kartoje, kuri tos galimybes neturejo, arba turejo galimybe nukeliauti ten kur kultura yra zemesne.
Kita vertus ne visiems reikia kazkur isvaziuoti, kad uztektu proto elgtis normaliai

Aistė 2017-05-21 20:05

Aš tai labai nemėgstu neprotingų vyrų :D. Jeigu tokie kelių gaideliai mano kad taip elgdamiesi padaro įspūdį... Tai taip, jie teisūs. Įspūdį padaro, bet labai blogą :D
Kai persikėliau iš Kauno į Klaipėdą, man pačiai teko išmokt ramiai važiuot. Kaune galvojau, kad esu pakankamai drausmingas ir kantrus vairuotojas. Po mėnesio vairavimo Klaipėdoj vistik teko pripažinti, kad esu beveik kelių chuliganas :D. Teko išmokt važiuot ramiai :D

Artunas 2017-05-21 20:26

Citata:

Pradžioje rašė Aistė (Post 473267)
Aš tai labai nemėgstu neprotingų vyrų :D. Jeigu tokie kelių gaideliai mano kad taip elgdamiesi padaro įspūdį... Tai taip, jie teisūs. Įspūdį padaro, bet labai blogą :D
Kai persikėliau iš Kauno į Klaipėdą, man pačiai teko išmokt ramiai važiuot. Kaune galvojau, kad esu pakankamai drausmingas ir kantrus vairuotojas. Po mėnesio vairavimo Klaipėdoj vistik teko pripažinti, kad esu beveik kelių chuliganas :D. Teko išmokt važiuot ramiai :D

Tie žemaičiai :)

Kaip tau ten sekasi Aiste?

Aistė 2017-05-21 20:35

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 473269)
Tie žemaičiai :)

Kaip tau ten sekasi Aiste?

Man Klaipėdoj viskas puikiai. Pagaliau pradedam gyvent :D.

Artunas 2017-05-21 21:27

Citata:

Pradžioje rašė Aistė (Post 473270)
Man Klaipėdoj viskas puikiai. Pagaliau pradedam gyvent :D.

Nuoširdžiai džiaugiuosi tai girdėdamas :wave:

Audrius 2017-05-21 21:35

baisu kai zmogus kraustosi is kauno.ir paskui dergia ...kaip buvo blogai o kazkokioj klaipedoj kur 4 gatves gerai:))

Artunas 2017-05-21 21:42

Citata:

Pradžioje rašė Audrius (Post 473274)
baisu kai zmogus kraustosi is kauno.ir paskui dergia ...kaip buvo blogai o kazkokioj klaipedoj kur 4 gatves gerai:))

Audriau, tu totaliai nusišnekėjai, na bet tiekt, matyt nežinai apie ką mes :)

mercedinis 2017-05-21 22:02

o gal tiesiog isdesto faktus?

Citata:

Pradžioje rašė Audrius (Post 473274)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:57.