MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Pavidolis 2017-05-24 10:02

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 473434)
dar tu nenusipirkai CLK ?:thumbsdown:

Yra, kas stabdo :D W203 už tą pačią kainą naujesnių metų, dar va dydis klausimas...
Nors w203 irgi mažas pasirinkimas ir beveik visi dyzeliai, o širdis linksta prie benzino :geda:

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 473435)
pagal ploti vienodos, pagal gyli tai CLK lyg ir gylesne minimaliai. Shiaip tai labai panasios

Tiksliai, pas tave juk šeimoj abu modeliai yra :D Dėkui!

O kaip su pakaba, identiškos? Kažką man buria, kad coupe būna pritaikyta mažesniam svoriui vežti nei sedanai/universalai.

simaso 2017-05-24 10:20

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 473436)
Yra, kas stabdo :D W203 už tą pačią kainą naujesnių metų, dar va dydis klausimas...
Nors w203 irgi mažas pasirinkimas ir beveik visi dyzeliai, o širdis linksta prie benzino :geda:

Tiksliai, pas tave juk šeimoj abu modeliai yra :D Dėkui!

O kaip su pakaba, identiškos? Kažką man buria, kad coupe būna pritaikyta mažesniam svoriui vežti nei sedanai/universalai.

kas tau ką stabdo?, jei clk nusipirksi, tai panų turėsi,, o jei ceškę, tai galėsi vienas prisikrovęs kanistrų bagažynėj važynėt :D

Pavidolis 2017-05-24 10:30

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 473438)
kas tau ką stabdo?, jei clk nusipirksi, tai panų turėsi,, o jei ceškę, tai galėsi vienas prisikrovęs kanistrų bagažynėj važynėt :D

Vieną turiu ir užtenka po kol kas :D Kanistrus pavėžiot geriau šiuo atveju :thumbsup:

Aš šiaip sutinku, man ir pačiam CLK tikrai gražesnė, bet vien jausmais nenoriu pasikliaut, reik ir permąstyt viską, į praktinę pusę atsižvelgt :confused:

simaso 2017-05-24 10:36

tada tyliai mąstyk, nes užknisi savo neapsisprendimais:)

pucenas 2017-05-24 10:43

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 473439)
Vieną turiu ir užtenka po kol kas :D Kanistrus pavėžiot geriau šiuo atveju :thumbsup:

Aš šiaip sutinku, man ir pačiam CLK tikrai gražesnė, bet vien jausmais nenoriu pasikliaut, reik ir permąstyt viską, į praktinę pusę atsižvelgt :confused:

vakar buvau tauragei tai maciau c'eske nzn metu neziurejau, tik maciau kaina 5000e bet pilna AMG, apdaila 3,2 dyzelis, vidui kiek uzmeciau aki tai sviesus pilkas odinis salonas, sedynes sildomos navigacija ( kaip pas vanix. ) tai jauciu arba tikras fl arba ideta, prieky lempo su lesiu apiplovejai buvo tai kogero xenon. ratai AMG kaip pas willeri buvo pirmi tie 18'. zemas, zodziu aki traukianti ceske :)

vanix 2017-05-24 10:46

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 473436)

tiksliai nepasakysiu, daug maz vienoda turetu buti.

Pavidolis 2017-05-24 10:54

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 473440)
tada tyliai mąstyk, nes užknisi savo neapsisprendimais:)

Lyginant kyla klausimų, kurių atsakymų nerandu internetuose, tai čia klausiu - užkąsk snickers :D

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 473441)
vakar buvau tauragei tai maciau c'eske nzn metu neziurejau, tik maciau kaina 5000e bet pilna AMG, apdaila 3,2 dyzelis, vidui kiek uzmeciau aki tai sviesus pilkas odinis salonas, sedynes sildomos navigacija ( kaip pas vanix. ) tai jauciu arba tikras fl arba ideta, prieky lempo su lesiu apiplovejai buvo tai kogero xenon. ratai AMG kaip pas willeri buvo pirmi tie 18'. zemas, zodziu aki traukianti ceske :)

O dėkui už info. Sedanas? Kokios spalvos? Nors ir ieškau iš vokiečių, bet už tokią kainą galima ir apžiūrėt.

Apple 2017-05-24 10:55

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 473441)

320 CDI būna tik pas tikrus FL. Pas senus buna 270 CDI :) gera, greita ceškė. Kainos jų aukštos, nes nedidelis pasirinkimas.

pucenas 2017-05-24 10:59

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 473443)
Lyginant kyla klausimų, kurių atsakymų nerandu internetuose, tai čia klausiu - užkąsk snickers :D

O dėkui už info. Sedanas? Kokios spalvos? Nors ir ieškau iš vokiečių, bet už tokią kainą galima ir apžiūrėt.

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 473444)
320 CDI būna tik pas tikrus FL. Pas senus buna 270 CDI :) gera, greita ceškė. Kainos jų aukštos, nes nedidelis pasirinkimas.

tai reskia FL, spalva melyna (rasaline). rytoi vel vaziuosiu jai dar stoves nufotkinsiu, db galvoju kodel neufotkinau, dar pagalvojau kad kas iekso ceskes gal neblogas variantas.

Pavidolis 2017-05-24 11:03

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 473445)
tai reskia FL, spalva melyna (rasaline). rytoi vel vaziuosiu jai dar stoves nufotkinsiu, db galvoju kodel neufotkinau, dar pagalvojau kad kas iekso ceskes gal neblogas variantas.

Didelis dėkui būtų, jei dar numeris prikabintas tai išvis pasaka. Aš jau pradėjau skambinėt gal iš vadybininkų mūsų varo į Tauragę artimiausiu metu :D Galėčiau atsipūst :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:05.