![]() |
|
Citata:
|
Paziurekit kur kokios temperaturos laikosi ir suprasit, is kur atvaziuoja geri kebulai. Kas del salonu, ten daugiau del kosmines ridos jis bus supuves:) aisku ir vokieciai geri gali but, as nieko blogo nesakau, bet buna ir labai parudijusiu!
|
Citata:
|
mobile.de paziuriu pastoviai, ten kainos aukstesnes. Minusas dar tas, kad nera laiko paciam nuvykt apziuret pries perkant. Jeigu is vokieciu, tai imciau veliau faceliftini toki geriau.
|
Citata:
|
buvo mintis, bet nematau prasmes ji imt, pakaks pilnai ir paprasto 2.2 dyzelio i darba vazinet, vis delto 105kW nera mazai tokiai nedidelei masinai :) teko vaziuot su C220 CDI universalu, pasirode labai gyvas :) idomu kaip C200 CDI vaziuoja..
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...eatures=EXPORT grazuolis :) |
Citata:
|
Citata:
Citata:
čia jau eina kalba apie kalbejimo kultura, o si ryta man dzin mano kalbejimo kultura :) jei jie man atrodo isgaidinti tai ir pasakiau, kad isgaidinti, nebesigincykim veltui :love: |
vanix, uz 8.5lt savo cl203 atiduosiu :) ziemines padangos. buvo mustas i kairi kampa, viskas sudeta normaliai. yra kelios smulkmenos, bet kaina tai irgi juokinga manau... :good:
|
kaina labai gera, bet pas tave benzinas ir mechanas. Du labai dideli minusai :) be to komplektacija bazine...
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:57. |
|