![]() |
|
Citata:
|
C270 valgys 8L mieste gal maziau priklauso nuo ratu,dezes,bukles,tapkes....10 L...nu arba ten ratai buvo 28coliu arba tapke pastoviai.. jo minusas-garsas variklio 3.2 ir 2.0 ar 2.2 dirbs tyliau cia 100%...uztenka pilnai ir 105kw,nesuprantu kur jus lakstote su tais dyzeliais...Norite lakstyti imi Cveka B18 ir matai mercedesus per galini langa.
Kitas blefas del valstybiu Italai,vokeciai...koks skirtumas,zmones tie patys visur,taip gamta daro savo bet perekupai varo pigiausius... |
Citata:
|
Labai drasu teigti kad italijoj ir vokietijoj zmones tie patys
Citata:
|
jo...vokieti su italu lyginti...dvi skirtingo mentaliteto valstybes.masinos liekamoji verte bus kur kas didesne parvarius is vokietijos,nei is italijos :)
|
Citata:
|
Man W203 2.2cdi mieste, kamsciuose 10 paima ziema. Kai pasyla variklis, tada aisku krenta tos sanaudos. Bet va jei tarkim prie -10, nuvaziuot i darba 3km, pastovint kamsciuose tai sanaudas man kompas rodo 10.7~. 110kw traukos uztenka sociai, man asmeniskai ji "valina" labai puikiai :xx: Variklio garsas tikrai minimalus. Isvis apie sita modeli (butent sedana) tai tik geri atsiliepimai. Kaifas, o ne masina.:zenklas:
|
http://auto.plius.lt/skelbimai/dodge...s-3368984.html
Va čia yra automobilis,Švedijoje mačiau tokį,ant dviejų ratų stojasi kaip pūkelis koks... |
Tebune del manes gali buti ir 13L ar 5L,PL rudeni buvau nuomavau 203 2.7,vaziavimas po warszuvos miesta,viska buvau nuresetines 7,8L vidurkis,ten tos trasos gal 15% buvo,neesme,10 tai 10.
Kas is Jusu pirko auto is italu? vokecio? ispano? bet ne pigiausia varianta o normalu? savam naudojimui? nekalbam apie perekupus ar dauztus. ar cia vel sava teorija...yra ir vokeciu kurie suvaro masinas i nuli ir italu,yra tokiu kurie priziuri iki negaliu...tik neleciam dabar kultura ar dar kazka,vat bukas pirkimas auto...sako lietuviai masinu nepriziuri...vanixo CL? apple 211? DTM 140? faktas yra tokiu po kuriu pirkimo atsirado legendu kad jau kas ka bet pirkti ne is Lietuvio.. |
Citata:
Tikrai taip 218 arkliu paveiktu senatves ant dvieju ratu stoja :D |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:49. |
|