MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Hunter 2014-01-18 12:43

Is italijos del kebulo verta pirkt, kadangi kebulas yra brangiausia ir brangiausiai tvarkoma detale, tai prasmes tikrai yra. Varikli, deze, pakaba galima sutvarkyt ar pakeist palyginti nebrangiai ir viena karta, salona galima pakeist irgi

Citata:

Pradžioje rašė Indigof (Post 310226)
Tikrai taip 218 arkliu paveiktu senatves ant dvieju ratu stoja :D

Kaip ten sako, "rust is lighter than carbon fiber" :D

dovcreat 2014-01-18 12:45

Citata:

Pradžioje rašė Indigof (Post 310226)
Tikrai taip 218 arkliu paveiktu senatves ant dvieju ratu stoja :D

Neketinu įrodynėti,sakau,ką mačiau :)

vanix 2014-01-18 12:48

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 310227)
Is italijos del kebulo verta pirkt, kadangi kebulas yra brangiausia ir brangiausiai tvarkoma detale, tai prasmes tikrai yra. Varikli, deze, pakaba galima sutvarkyt ar pakeist palyginti nebrangiai ir viena karta, salona galima pakeist irgi

du Italus C203 ziurejau, buvo aprudyje abu ziauriai, duru apacios, arkos, prie slenksciu..

dovcreat 2014-01-18 13:16

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 310229)
du Italus C203 ziurejau, buvo aprudyje abu ziauriai, duru apacios, arkos, prie slenksciu..

c203 pažįstama turi,nežinau pirkimo istorijos,bet tas 2.2 dyzelis tai jai taip genda,kad sake,jau tiek pinigu i ji sukiso,kad butu dar bent viena toki maziausiai nusipirkus,parduot neiseina,nes niekas neperka,irgi compactas.

DTM 2014-01-18 13:22

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 310225)
Tebune del manes gali buti ir 13L ar 5L,PL rudeni buvau nuomavau 203 2.7,vaziavimas po warszuvos miesta,viska buvau nuresetines 7,8L vidurkis,ten tos trasos gal 15% buvo,neesme,10 tai 10.
Kas is Jusu pirko auto is italu? vokecio? ispano? bet ne pigiausia varianta o normalu? savam naudojimui? nekalbam apie perekupus ar dauztus. ar cia vel sava teorija...yra ir vokeciu kurie suvaro masinas i nuli ir italu,yra tokiu kurie priziuri iki negaliu...tik neleciam dabar kultura ar dar kazka,vat bukas pirkimas auto...sako lietuviai masinu nepriziuri...vanixo CL? apple 211? DTM 140? faktas yra tokiu po kuriu pirkimo atsirado legendu kad jau kas ka bet pirkti ne is Lietuvio..

Forume dalyviu temos ir ju MB bukle gali būti apgaulinga, bent jau man susidare toks ispudis kad cia yra vos keli MB kuriu techninis stovis nepriekaistingas..

Somesword 2014-01-18 13:27

nepriekaistingas tech stovis buna 3 metus po pirkimo masinos naujos :D

Fanax 2014-01-18 13:32

O, kaip mergina i Golfus ziuri? Yra labai dauliu variantu ir man asmeniskai tai geriau ziurisi nei C ar C Compakt klases.

http://www.autogidas.lt/volkswagen-g...125890918.html

vilfoot 2014-01-18 13:46

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 310225)
Tebune del manes gali buti ir 13L ar 5L,PL rudeni buvau nuomavau 203 2.7,vaziavimas po warszuvos miesta,viska buvau nuresetines 7,8L vidurkis,ten tos trasos gal 15% buvo,neesme,10 tai 10.
Kas is Jusu pirko auto is italu? vokecio? ispano? bet ne pigiausia varianta o normalu? savam naudojimui? nekalbam apie perekupus ar dauztus. ar cia vel sava teorija...yra ir vokeciu kurie suvaro masinas i nuli ir italu,yra tokiu kurie priziuri iki negaliu...tik neleciam dabar kultura ar dar kazka,vat bukas pirkimas auto...sako lietuviai masinu nepriziuri...vanixo CL? apple 211? DTM 140? faktas yra tokiu po kuriu pirkimo atsirado legendu kad jau kas ka bet pirkti ne is Lietuvio..

paimk 100 auto is italu,ir 100 auto is vokieciu.manau,procentaliai gyvesni modeliai bus is vokietijos.nuvarytu ar gyvu masinu visur rasi.tas pats galioja ir Lietuvoje :)

a-1 2014-01-18 13:50

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 310241)
paimk 100 auto is italu,ir 100 auto is vokieciu.manau,procentaliai gyvesni modeliai bus is vokietijos.nuvarytu ar gyvu masinu visur rasi.tas pats galioja ir Lietuvoje :)

Visu pirma normalios masinos kainuoja tiek, kad tulas lietuvis suzinojes, sukiotu prista prie smilkinio. Ko pasekoje ju niekas ce neveza. Galima uzsakyti, atsivaryti specialiai is vokieciu, parduodant tai joks ne privalumas. Ir apskritai perkant masina, reikia galvoti kaip tu ja parduosi :). Kaip sakant dziaugsmas aplanko 2x- pirma karta kai nusiperki masina, ir tada, kai ja parduodi...

Hunter 2014-01-18 13:57

Citata:

Pradžioje rašė DTM (Post 310233)
Forume dalyviu temos ir ju MB bukle gali būti apgaulinga, bent jau man susidare toks ispudis kad cia yra vos keli MB kuriu techninis stovis nepriekaistingas..

Puikus pastebejimas

Citata:

Pradžioje rašė Fanax (Post 310235)
O, kaip mergina i Golfus ziuri? Yra labai dauliu variantu ir man asmeniskai tai geriau ziurisi nei C ar C Compakt klases.

http://www.autogidas.lt/volkswagen-g...125890918.html

Tikiuosi juokauji :D

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:33.