![]() |
|
O variklio kaina jeigu neklystu 1000e
|
1 Attachment(s)
Citata:
|
Citata:
|
http://www.autogidas.lt/bmw-525-e39-...88381481237582 Pažįstamo, neblogas variantas kas ieško universalo ir bmw :)
|
Citata:
|
gera kaina :good:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...rt=ALSO_EXPORT |
Citata:
Kas del rudziu, tai blemba, jei lavona pasimsi su ledine isore, jis vistiek lavonas bus, jau geriau kebulas supuves sudauzytas, bet pati masina standi, gera.. Ta kebula gali persidazyt ir leda pasidaryt uz 2-3 stukas, o jei prades deze, motoras, vaziuokle, elektronika atsakinet, tai tokiam mersui ir 10k neuzteks.. |
Citata:
Raktai nezinau kodel, bet dabar veikia viskas labai ok jau kiek laiko... Gal batarke buvo nusibaigusi nzn, veziau ir pas meistra, nieko nerado. Su bagazine nieko nebedariau(norejau akd neuzsirakintu nuo centrinio, bet neisejo). Bet siaip, pastebejimas, nepamenu vanix ar kas ten moteriai perka cl203 mersiuka. Mano zmonai tai nepatiko ta masina.. Turiu siuo metu peugeot 407 ir mersiuka sita 203. Tai sako sedejimas labai nepatogus, neina susireguliuoti, ir kad maza masina(nu bet cia kaip kam) ir dar minusas, ta ir as patebejau, kad vairas moteriai ganetinai sunkiai sukinejasi.. pvz pas pezuka daug lengviau(el stiprintuvas), ai dar, muzika negroja isvis. Bet is mano pozicijos, tai medziagos tam c203 ganetinai neblogos, pavaros sklandziai junginejasi, dureles taip prabangiai skardziai uzsidaro, na jauciasi kad gan neblogos medziagos, bet vairas tikrai sunkus.. |
pastebejimas del vairo. pamenu W123 ten tai vairas buvo tikrai labai lengvas, bet pradedant nuo 202 kebulo, kiek teko pavairuoti mersu tai vairai ju sunkeja. nors man asmeniskai tai labiau kaip privalumas, nes pamenu lyg Allroad is apinauju, teko pavazineti, tai masina didele masivi o vairas perdaug lengvas, tai kazkaip net nesijaucia nei to svorio, nei masivumo, tas vairas ir posukiose ir ant greicio vienodai lengvas, kaip dzoistika rankose laikai. nelabai atspindi realumo:)
|
Maniškės B klases žiauriai lengvas vairas, paskutini kartą pavažinėjus su mano, persėdo į savo, tai klausė ką su vairu padariau kad taip lengvai sukinėjasi :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:08. |
|