MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

P3 2014-01-21 13:23

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 310773)
http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-3218523.html

kažkaip kainos jie nelaiko.. man tai jie urodiški tokie, nei autobusas, nei lengvoji :crazy:

Arba tu ne kentas :D

vytas85 2014-01-21 13:39

geri tie R klases,kyla ir man minciu apie ji,didelis erdvus panasiai kaip chrysler pacifica tik 100kart kokybiskesnis,nei amerikonu sudas.

rafis 2014-01-21 13:45

Aš varčiau skelbimus pagal tam tikrus parametrus, tai išmetė į tą kainų lygį ir įdėjau čia.. nesidomėjau po kiek jie vaikšto :) tik pasirodė metai ne tokie ir seni ir kaina normali..
O šiaip, tokią mašina reikia pirkti, jei naudoji pagal paskirtį, bet kad lietuvoje keliaujančių daug nėra, o ir keliauti su tokiu R klasės mersu pirktu lietuvoje, manau mažai kas pasiryžtų keliauti i rytus, ukr, rus ar pan :xx:

Krizoks 2014-01-21 14:05

,, Nei autobusas, nei lengvoji"

Normaliu zmoniu pasaulyje egzistuoja toks kebulo tipas, kai minivenas

rafis 2014-01-21 14:17

egzistuoja ten, kur žmonės mašiną perka pagal paskirtį, o ne todėl kad krito į akį :crazy:
Turbut r klasė orientuota į jav, kur žmonės su gausia šeimyna dažnai savaitgalius leidžia keliaudami, o ne lietuvoj, kur kuro kaina kosminė ir kur dauguma tokių mašinų savininkų, ypač devėtų pirko todėl, kad tai mersas ir kad su kokia kaimo kale pasiglamžyt prie bubių ežero galėtų.

Alkapone 2014-01-21 14:29

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 310780)
egzistuoja ten, kur žmonės mašiną perka pagal paskirtį, o ne todėl kad krito į akį :crazy:
Turbut r klasė orientuota į jav, kur žmonės su gausia šeimyna dažnai savaitgalius leidžia keliaudami, o ne lietuvoj, kur kuro kaina kosminė ir kur dauguma tokių mašinų savininkų, ypač devėtų pirko todėl, kad tai mersas ir kad su kokia kaimo kale pasiglamžyt prie bubių ežero galėtų.

Išvardink man, neapsišvietusiam, prašau, hečbeko, sedano, universalo, vienatūrio, coupe, visureigio, limuzino, kabrioleto, pikapo paskirtis. Bus idomu sužinoti kokios mano pažystamų, draugų, giminių vairuojamų automobilių paskirtys...Nes pvz mano du bendradarbiai- vienas su hečbeku į darbą, kitas su visureigiu... Reiks kažkuriam išaiškint, kad jo auto naudojamas ne pagal paskirtį, kaip, kad jūs teigiat...

Artunas 2014-01-21 14:31

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 310780)

Tu kaip visada rašai bele rašyti. Daugelis žmonių gali rinktis R klasę vien dėl AWD

rafis 2014-01-21 14:45

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 310782)
Tu kaip visada rašai bele rašyti. Daugelis žmonių gali rinktis R klasę vien dėl AWD

Vien del awd rinktis R klasę? :crazy:
4matic nebuvo nei s, nei e, nei kitų? :wacko:

liutasss 2014-01-21 15:00

rafi tu pats turi seima? ir kiek tau metu ?
+tas tavo :crazy: kad lietuvoje keliaujančių daug nėra,:wavecry:
pats gal nekeliauji , nes neturi tam lesu, ar kur keliaut tai nereiskia ,kad visi sedi kaip koncervai.
R klase manau isvis neturi konkurentu, savo segmente nei audi,bmw,jaguar, neturi tokio tipo auto. Pamatysi praeis dar 5 metai ir jie mes i rinka toki modeli.
15 metu atgal nieks neturejo dzipu tik MB gamino ML ir G klases .kas dabar daros
Visokie Xsai. Q Porsai ir VW gamina tuos dzipus

rafis 2014-01-21 15:06

Citata:

Pradžioje rašė liutasss (Post 310787)
rafi tu pats turi seima? ir kiek tau metu ?
+tas tavo :crazy: kad lietuvoje keliaujančių daug nėra,:wavecry:
pats gal nekeliauji , nes neturi tam lesu, ar kur keliaut tai nereiskia ,kad visi sedi kaip koncervai.
R klase manau isvis neturi konkurentu, savo segmente nei audi,bmw,jaguar, neturi tokio tipo auto. Pamatysi praeis dar 5 metai ir jie mes i rinka toki modeli.
15 metu atgal nieks neturejo dzipu tik MB gamino ML ir G klases .kas dabar daros
Visokie Xsai. Q Porsai ir VW gamina tuos dzipus

Taip turiu šeimą.
Tiesiog ne ta lietuviška mašina, ta R klasė. Kiek pažystamų keliauja, tai tik su nauja-garantine mašina, su devėta keliaut yra didžiulė loterija. Isivaziduok, devėta, su airmatikais, su 5ltr motorais ir pan?
Yra juk kraisleriai voyadzeriai ir dyzeliniai ir benzininiai, puikiai važiuoja, pigus, paprasti.
Bet ne tame esmė, esmė jog R klasę reikia naudoti pagal paskirtį, aš taip manau :good:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:35.