![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Sako dar rimti žmonės su mb važinėja :D paskaitęs kai kuriuos komentarus gali kitaip pagalvoti :ne: |
Citata:
|
Citata:
|
gal kas zino detaliu kainas, buvo susidures? kiek idomu kainuotu atstatyt?
http://auto.plius.lt/skelbimai/cadil...s-3357093.html |
man tai tiesiog atrodo kaip zmogus sergantis nedapisitu ir tiek. smaukalius pries ekrana, nieko daugiau, jokio pykcio. netureciau antros puses, gal irgi suprasciau ji :)
|
kuo toliau tuo labiau simaso krenta i duobe :/
sako nekreipk demesio jei nepatinka, bet jau nebera ka skaityt be jusu tu nesamoniu, kad ir offtopic'as bet ribos galetu but.... |
Citata:
|
bet tai kai daug kompleksuotu zmoniu netoliaruojanciu kitu nuomuones...
p.s. jei kam neprestizas vairuot mb tai pirkit prestizine negendancia kia p.p.s. toliarantiski zmones nekomentuos sio posto :) |
Citata:
|
Citata:
|
nebeturiu Jums, mielieji daugiau ką ir bepasakyt. mąstykit visi vienodai ir toliau, bei būkit laimingi ;]]
|
Citata:
|
reiks pasizvalgyt jav. nu bet ir ta atkelt nepigu bus nes aplamdytas is visu sonu, ir is apacios gaves kaip suprantu, o uz 50-60k galima sveika paimt paieskojus.
|
Citata:
|
escalade tai cia ir mano svajone, bet taip turbut ir liks svajonese :) seip aparatas nerealus
|
Citata:
|
Isvaziavau, apie mergas kalbejot, gryzau ir vel bevei kta pati tema :D
Woodoooo, Escaladas nieko bratno, pries 5 ar 6 metus draugelis turejo beveik nauja. Nu juodaodzio masina ir tiek. R24 uzsidedi, subas bagazinej ir kalatojies. Nebent svajone, tai igyvendink ir pamirsk. Nieko gero (bent jau man). |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Man labiau patiks tavo c124 (jei jis vis dar bus?) :)
|
Citata:
|
Gryzau cia po tokiu mokymu ir labai idomi jusu nuomone. :)
Klausimas: Kuo skiriasi automobilio valdymas ekstremaliose situacijose priekiu varomo ir galu varomo? PVZ posukyje slystant? |
Citata:
|
Citata:
|
Gazas priekiui nepades :) nuslys :)
|
posukyje galima slysti dviems budais, kai "pervaldai-automobili", ir kai "nedavaldai-automobilio"
pirmoje situacijoje galine asis praranda sukibima, antroje automobili tiesiog isnesa i sona=tiesiai. |
Tiesa vampyras sako, kai priekis pabega tai tikrai gazas iki dugno nepades, bet kai gala sunesioja tai tikrai padeda :)
|
Citata:
|
as irgi visada galvojau, kad gazas gali istraukt priekiu varoma automobili, po siandiena pakeiciau nuome is principo apie vairavima :) buvau ekstremalaus vairavimo kursuose. Ir tikrai galiu pasakyti, kad neistrauks gazas priekiu varomo automobilio (turi buti super patyres, kad sugebetum taip padaryti). Ir kad nepazaisit taip lengvai gazo pedalu su galu varomu automobiliu (lygiai taip pat turi buti labai patyres, kad galetum taip padaryti su eiliniu automobiliu) :) liuks reikalas, visiems klevams reiktu tokius pravest (ir ne tik jiems).
P.S. visose situacijose galima suvaldyti automobili, jei zinai kaip tai padaryti ir jei greicio rodykle nevirsija 100 - 110 km/h. Virs 110 jau ir stabilumo kontroles mazai ka be padeda. O anksciau galvojau, kad ir kiek bevaziuociau, bet mano automobilio esp man visada pades... |
Citata:
|
Citata:
|
ABS,ESP cia jau kita kalba..
Apple nueik dar gyvai pamegink :) teorija ir liks teorija :) bmw kursai? |
Citata:
Citata:
P.S. Toyota GT/Subaru BRZ yra slamstas visiskas... :( |
Kur vyko bandymai? bandei 4wd ,fwd ir rvd ? nu as taip drasiai nesakyciau kad tas pats fvd ir rvd :) lexus sako lexus zino turbut :)
|
Citata:
Tarp kitko, naujausių lexus modelių kokybe pagerejo labai labai smarkiai. Jau nebeliko pigaus salono. Dabar ten tikrai prabangu ir kokybiska. ypač GS'e :) |
Nu trasa tokia :) ten kartams daugiau,siauri pakankamai...realiai jus bandete lietaus trasa :) jei sian ten lyjo...verta dar pabandyti sniegas/sausa.. Tada butu idomi nuomone :) bet seip smagu drozti svetima auto :)
|
Citata:
Betkuriuo atveju, pramoga superine :thumbsup: tiek saviugdai, tiek ir linksmybems. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:20. |