Citata:
Pradžioje rašė Apple
(Post 480833)
Renkiesi dėvėtą, o kriterijai kaip perkant naują :) taip niekada nenupirksi. Važiuoji į silberauto ir skaičiuoji kiek kainuos veiklos nuoma naujo, gal įkasi.
Galiu pasakyti šiek tiek apie šias opcijas, nes jas naudoju jau keli mėnesiai. Pirmas kelias savaites buvo WoW, dabar manau, kad ne viskas reikalinga. Ženklų atpažinimas gerai užsienyje, lengviau orentuotis, kad nepapult ant baudos. Linijų perspėjimas pradeda erzinti labai greitai, nes pypsi persirikiuojant ir nerodant posūkio, nebent važiuoji jau kaip "Doveika", pagal visas KET 100%. Įsijungiu dabar tik autostradoje, kai noriu telefona paskaityti. PRE Crash - super, kamera taipogi labai patogu.
|
Naujas per brangu. Realiai cia ne mano uzgaida, bet kam pirkti tuscia jeigu palaukus iskris uzbombintas. Buvo vienas tik prazepsojau nes nebuvom tikri koki modeli pirksim, tai meciausi. Dabar nuspresta w176 nu nebent per stebukla c117 pigesnis iskristu. Nu cia panasiai kaip laimeti loterijoje.
Yra uzbonbintu bet kainos neadekvacios arba mano pinigine per plona.
Neilgai dar ieskau, buna nuvaziuoji paziuret, tai ratu apeini net duru nedarai.
Arba kaip zmones uzsakinejo tai man neisnesa galva. Uzsisako 4 matic, harmona, distronica, webasto, amg, night paketa ir pokst jam parktrobiku nereikia. Pvz tam mazyliui ribotas matomumas, manau parktronikai butinybe.
|