Citata:
Pradžioje rašė sharrasitto
(Post 392156)
Tuuu cii rimtai, rafi???? :D O tai dukros ar sunaus nevezioji su ta masina? Man geda pries seima butu, sodint ja i tokia mirties kapsule su plikom padangom ir parejusia vaziuokle... As suprantu, varke po to bus parduot ant to pacio arba net brangiau nei pirkai, arba vos maziau nei pirkai, bet tai blyn negi ant tokio dalyku taupoma? Nu man asmeniskai keistas toks mastymas. Gaila litu remontui, imi kazka paprasciau ir judi, o dabar pointai uz tukstancius, islaikymas uz grashius. As irgi nesu is tu tokiu kaip kai kurie, kur viska keicia naujausiom brangiausiom detalem nors net ne laikas dar keisti, yra ir mano draugu rate tokiu zmoniu, bet cia biski neprotingas arba atsainus pinigu metymas ir tiek, bet nu joppapa, judet su clsu plikom padangom ir pabegusia vaziuokle ... nezinau nezinau...
|
Sharai, tiesiog mano ir tavo supratimas apie metaloloma skiriasi ir tiek, kam tau gilintis :thumbsup:
Man padangos naudojamas iki merkes esancios ant padangos, veliau ju nebenaudoju-manai su padangom esanciom ant merkes yra nesaugu vaziuoti? Taip, jos yra ne tokios saugios ant slapios dangos, taciau ganetinai saugios ant sausos dangos. Nekalbu apie slikus visiskus. Galiu nufotkint kaip ta mano padanga atrodo ten iki merkes dar yra normaliai mesos, tiesiog jam susisviete kad turetu buti kitaip.
Vaziuokle pabegusi? Kas ten pabego? Guolis kad kliba per mikrona?(dar klausmas ar tikrai guolis) ar trauke kazkokia gale,ant stendo nieko nebuvo, bet kai dviese ratai kilnojo ten vos juntamai surado? cia tau skaitosi pabegusi vaziuokle?
Pries 5000km viska pilnai patikrines buvau, viska sutvarkes sarnyrai, gale traukes ir taip toliau, nelabai suprabtu logikos. TU kas kiek KM tikrini vaziuokle? Tada kai jauti kad kazkas blogai, ar kas 2000km stabilaii varai ant stendo? Kaip tu mastai man reikejo suprasti kad kazkas blogai, jei vaziavimo savybes per 5000km absoliuciai nepasikeite?
Kazkoks iskreiptas mastymas pas tave sharai ir pas kitus cia snekancius asmenis. Tvarkyt vaziuokle ir keist padangas reikia, as nieko nesakau, bet kad tikrintant vaziuokle uzrase blogas padangas ir dvi vaziuokles detales pasikeist cia yra kazkoks stebuklas nekuriem, nu tai sorry, nera cia man ka pridurti. tikrinkit vaziuokle ir junkit ant kompo kiekviena vakara gryze is darbo jei jum nuo to geriau.
Jei ne technine apziura buciau vaziaves dar kokius metus laiko ir kokius 15000km su tuo klibanciu guoliu ir gale trauke, nebent butu pradeja tratet ar uzti ar tampyt masina. Nes vaziuokle pasitikrinu tik karta per metus profilaktiskai. Arba pravaziavus kokius 15tukst km.
|