MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Skyrelis Policijai (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=103)
-   -   Informacija apie greicio matuoklius ir baudos uz virsyta greiti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=789)

sportbatis 2015-04-18 14:02

Aš suprantu, kad čia nerašyta taisyklė. Ir Kaune 70-80 važiuoji mieste ir nieko tokio. Bet tai nereiškia kad čia normalu ir taip turi būti.

Finalfour 2015-04-18 14:05

Citata:

Pradžioje rašė sportbatis (Post 386921)
Aš suprantu, kad čia nerašyta taisyklė. Ir Kaune 70-80 važiuoji mieste ir nieko tokio. Bet tai nereiškia kad čia normalu ir taip turi būti.

Kaune tikrai nieko tokio? ;)

sportbatis 2015-04-18 14:09

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 386923)
Kaune tikrai nieko tokio? ;)

Nu pvz taikos prospektu srautas visada juda 70km/h. Pramonės prospektu, savanoriais jei ne piko metu irgi panašiai.

Finalfour 2015-04-18 14:14

Citata:

Pradžioje rašė sportbatis (Post 386924)
Nu pvz taikos prospektu srautas visada juda 70km/h. Pramonės prospektu, savanoriais jei ne piko metu irgi panašiai.

Tiesiog Kaune, kaip ir kituose miestuose policija daug maziau toleruojagreicio virsijima. Tarkime vilniuje visi eina pro policijos ekipaza ant 80 ir niekas nekreipia demesio, o Kaune apbejoju ar taip policija toleruotu. Apie Alytu net nekalbu, sakau, mane Alytuj stabdo kai 60 vaziuoju, nors lestina 50, taciau labai turbut naglai jiems tarodo, kai alytuj niekas daugiau 40 niekada nevaziuoja :)

sportbatis 2015-04-18 14:18

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 386925)
Tiesiog Kaune, kaip ir kituose miestuose policija daug maziau toleruojagreicio virsijima. Tarkime vilniuje visi eina pro policijos ekipaza ant 80 ir niekas nekreipia demesio, o Kaune apbejoju ar taip policija toleruotu. Apie Alytu net nekalbu, sakau, mane Alytuj stabdo kai 60 vaziuoju, nors lestina 50, taciau labai turbut naglai jiems tarodo, kai alytuj niekas daugiau 40 niekada nevaziuoja :)

60 dar nieko tokio :D cia pries kokias tris savaites, marijampolej stabde virsijus +3 :D net pries paskelbiant akcija. nors kazkur pirmaujam :D

kesha 2015-04-18 14:24

Pries savaite Alytaus policija prasilenke su manim ,man virsijus greiti bent dvigubai.Tiesa ,tai vyko koks km nuo Alytaus...Nereikia stumt,gal jie norejo i Final masina paziuret?

Finalfour 2015-04-18 14:42

Citata:

Pradžioje rašė kesha (Post 386927)
Pries savaite Alytaus policija prasilenke su manim ,man virsijus greiti bent dvigubai.Tiesa ,tai vyko koks km nuo Alytaus...Nereikia stumt,gal jie norejo i Final masina paziuret?

Nu velnias zino, nes nei baude nei ka, i dokumentus paspoksojo, butinai paklausia is kur as kazkodel ir palinki gero kelio. Bet kelis kart jau buvo, kai atvaziuoju pas tevus, ten alytuj gi dabar padare 6 eismo juostu kelia, kur net vilniuj tokiu nelabai yra, per pati miesto centra, tai man nevalingai tuo keliu prasilekt norisi, aisku proto ribose, tai tik op ir diskoteka ziuriu isgalo, DJ ateina :)

justinasm 2015-04-18 16:01

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 386929)
Nu velnias zino, nes nei baude nei ka, i dokumentus paspoksojo, butinai paklausia is kur as kazkodel ir palinki gero kelio. Bet kelis kart jau buvo, kai atvaziuoju pas tevus, ten alytuj gi dabar padare 6 eismo juostu kelia, kur net vilniuj tokiu nelabai yra, per pati miesto centra, tai man nevalingai tuo keliu prasilekt norisi, aisku proto ribose, tai tik op ir diskoteka ziuriu isgalo, DJ ateina :)

Ten prie rimi yra sviesoforas, pro kuri speja tik su 200kw masinos, lb idomu :D tik kazkaip tfu tfu tfu, nezinojau, kad jie vazinedami saudo mieste

Somesword 2015-04-18 18:23

Kad ir koks tas Vilnius "didelis miestas" jame vaziuot 80 ar 90 tera vos 2 ar 3 vietos. Visur kitur pavojus del netinkamos keliu infrastrukturos eiliniams pusakliems ir truputi kurtiems kėgliams žiūrintiems į telefono ekraną ir senoms bobutems.

O apie Alytų, tai gerai ten dirba policajai. Gerai, jei kada teks būt ten, tai nors žinosiu kad negalima viršyt :D

Hunter 2015-04-18 18:25

Tai mieste ir nevaziuoja niekas 80. Gelezekas cia ne centro kelias, cia tarybinis aplinkelis kuriame ir siaip ne 50 greitis, o yra vietu ir kur 80 zenklas stovi. Apie naujus aplinkelius, kurie geresni nei kelias Vilnius-kaunas isvis neverta sneket.
Mieste srautas vaziuoja +10-15

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:49.