![]() |
Citata:
|
Citata:
Zebrano atrodo taip: http://i278.photobucket.com/albums/k...s/100_0455.jpg Riešutas: http://i278.photobucket.com/albums/k...s/102_0627.jpg |
Rieshutas man daug grazhesnis.
|
Swx Kiek pas tawe C250 Turbo dieselio galva kainuotu?
|
Citata:
|
O sita ji su voztuvais ar be ju aprsiduoda ? Va toks va klausimas iskilo...?
|
Citata:
|
Man to kia beda nutiko su mano galva lb dau bedu ji jau tavrkita, bet blogai padaryta ar man ja apsimoketu tvarkyt vezt ar nea nes ir voztuvai kleba manau dar bus trukusi na vienu zodziu gero nk.... Ar apsimoketu man iki tawes atlekt ir nusioirkt pas tawe ir aisku tuo paciu ja patikrint.
|
Ar apsimokės, tai čia jau tau spręsti:wave:
|
Citata:
man ir riesutas labiau patinka.:) turi gal tokia? |
Na jei nėra, tai dar paprasčiau :) Pažiūrėsiu kitą savaitę ar ką turiu, nes šią mes atostogaujam:sokiaipokiai::sokiaipokiai:
|
Citata:
|
Kaina aišku, kad kandžiojasi, pats pagalvok - ten juk natūralus medis:D Gintaras pirko po 10Lt už kiekvieną dalį, tų dalių yra 3:) Tau kaina ta pati. Plius siuntimas kainuos kažkiek, jei nesiruoši pats į Šiaulius lėkti:) Aikšu čia su sqlygas, kad aš tą medį rasiu:)
|
Citata:
|
Viskas nusiima gražiai, jokių klijų nereikia. Užsidės taip pat gražiai:)
|
Citata:
as apie tas juostas kur per daiktadeze eina. |
Tu apie duris kalbi?
|
Citata:
|
Nebepamenu kaip atrodo durų apdaila be medžio:blush: bet medis nuo jų nusiima gan lengvai:) O centrinėj panelėj, tai medis bet kokiu atveju buvo:)
|
1 Attachment(s)
Citata:
o as kalbu apie si medi |
Aaaa, čia jau sudėtingiau, bet lygtais nepriklijuotos jos buvo:confused: ryt parašysiu kaip jos nusiima, nes šiandien jau nepajėgus sugalvoti:D
|
1 Attachment(s)
ir va kaip atrodo mano durys:confused:
ir medis pas mane tik centre. noreciau ir juostas tas susideti ir pasikeisti apsivkes:) |
Buvo tokios gamybos pradžioj:) Nieko, gal pataikysi rast kokį gražų saloną ir pasikeisi tas apdailas:)
|
as ir tikiuosi:)
|
edgi, ruosk galva speedui200
|
Gal turi tokį vairą odinį? Be oro pagalvės jei įmanoma, arba sportline vairo oro pagalvę be vairo? Žodžiu reikia man vairo, nes mano biški suvarytas, noriu odinio, nesvarbu koks, svarbu su oro pagalve ir esme ta, kad paprasto vairo oro pagalvę aš turiu, o jei gaučiau sportline vairo pagalvę čia pasiimčiu iš pažystamo patį vairą, nes pas jį iššovus pagalvė. Gal supratai ką čia sumaliau.
Čia pas mane dabar toks vairas, paprastas: http://i816.photobucket.com/albums/z...1/IMG_7873.jpg |
1 Attachment(s)
Gal turi butent tokia sedyne ( vairuotojo puses) su porankiu ?
|
kaip del spyruokliu nuo classic w202? :)
|
Ryt viską pažiūrėsiu
|
Gal turite C124-o priekinį bamperį ir vairuotojo pusės sparna ?
|
Gal yra s210 bagazines ir priekiniu keleivio duru centrinio uzrakto varikliukai (ar kaip ten vadinas) ?
|
Citata:
Citata:
|
Sveikas. Gal rastum W124 skardinukus du? Kokia kaina butu?
|
Citata:
Citata:
|
Sveikas, gal turite w210 kaires puses priekini sparna, zibinta, priekini bamperi? kokios kainos?
|
Labas, būtų gerai, kad pasakytum pagaminimo metus. Dalys nuo facelifto skiraisi:):wave:
|
Edgi! Kur mana spyruokles? :D
|
Citata:
|
Gal turi W124 ( NEeske) avangard groteles ?
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:15. |