![]() |
as apskritai kalbu apie pristatymo kokybe :D
|
Citata:
|
sakau apskritai, ne tik apie sita atveji :D jei jau joms atnese taip pica rankose, tai ir kitiem speju taip pat :D ir siaip klausimas visiem, kas uzsakineja betkoki maista i namus, visad atnesa termosuose iki duru? daznai saltas maistas buna?
|
Citata:
|
karstas jis niekad nebus :D labai retas dalykas kad iki kliento dar karstas maistas atkeliautu, nebent tai bus kokios 5-6 seimynines picos ir vienam termose labai gerai siluma islaiko. man juokingiausia buna kai uzsisako 1 maza ar didele pica ir komentaruose raso kad nori jog ji atkeliautu karsta :D
|
kartais jeigu galiu vaziuot :D paskambinu, uzsisakau, sedu i masina ir vaziuoju pasiimti, nors ir be termoso bet vis siltesne buna nei kad laukti kol atves :)
|
cia priklauso nuo vairuotoju :) gal del to kad naujas esu, todel labiau kreipiu demesi i tai kad klientas butu patenkintas :D
|
cia nuo poziurio i darba priklauso, jeigu visada dirbi darba gerai tai ir stengiesi, o jeigu poziuris kad viskas pofik tai net ir direktoriaus darba duok ziures atmestinai i viska :)
|
Siap man atnesa iki duru, su termosu, pica buna silta tikrai skani buna tokio siltumo, buvo viena kart is expresso uzsisakiau, tai atsalusi jau buvo ir suris suketejas :D
|
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater laisvai gelikas
|
Citata:
|
Citata:
|
ziauriai :xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
|
Citata:
|
pasakei ir nepatikejai. mcdonalde draugelis dirbo, atvarom penkiese su viena masina, uzsisakom bulvyciu porcija, prideda i maisa 5sumustinius, 5 bulvyciu porcijas ir isvaziuojam laimingi uz 2.5lt
|
nu cia ne makdakas :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
dirbdamas makdake pries chebra nepasirodysi...
na nebent aukstos pareigos, regiono vadovas ir t.t. |
neziurint i maisto kokybe, tai aptarnavimo ir prieziuros poziuriu geriausia greito maisto istaiga
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
as ne apie tai, o apie taip kaip ji transportuojama ir kaip sandeliuojama. Ar tu valgytum mesa, jei zinotum kad ant jos laipiojo su batais kai gulejo susaldyta?
|
tai nesuprantu, gera ar ne ta mesa?
|
Citata:
Trūksta žodžių. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
va sitas straipsnis http://www.moteris.lt/virtuve/j-oliv....d?id=62010921 Nors lietuviai gauna tipo gera mesa |
Citata:
Kam seki pasakas? Katik siūlei tą patį padaryti su picom, prisidėti kietumo balų. |
Citata:
|
Kam siulyt? Ar cia turejo buti juokinga? Tuo labiau su merga
|
cia buvo noreta pasakyt, kad jei nieko blogo nepadarei tai ir nekaltas. kaip tam anekdote kur mentai pagavo kad samagono aparata turi, tipo sako samagona verdi, aparata tai turi. tai sako teiskit ir uz isprievartavima, aparata irgi turiu
|
Negaila man tu monopolistu visiskai, del manes gali visi ten veltui valgyt....
|
Citata:
Ar turejai omenyje 'daug uzdirbancias imones'? Jei taip, tai sakai vogti is tu, kurie uzsidirba yra normalu? Pats nedirbsiu, bet kai kazko noresiu tai nueisiu ir pasiimsiu! Va poto ir sedi ubagais su tokiu mastymu. Ir nesupranta kodel jie tokie yra. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:13. |