![]() |
|
nesuprantu kas norima pasakyti, tai BMW YRA BLOGAS AUTOMOBILIS?
|
Citata:
|
Citata:
|
Jeigu kas norit pasiginčyti dėl AMG patvarumo galim :) Žinau ką sakau ir juokas man ima, kai kažkam AMG ar M serija yra patvaresnė auto linija, nei standartinė. Dėja, turi problemų tie patys AMG ir M modeliai... Nesakiau, kad reikia dragint/driftint su CL ar dar ką tokio daryt, bet kai AMG jau nesinorėtų, kad nuo aštraus važinėjimo su "sportine" klase, keist deže ir ne dėl broko, o realiai dėl to kad ji nelaiko to krūvio kurį teoriškai turėtų. Kitas reikalas, kai AMG turėtojai daugiau pralaiko garaže per kokius 3~5 metus negu važinėja, kaip sakant savaitgalio mašina, tada be abejo nebus kam byrėt ir kada. Bet ką noriu reziume pasakyt visos tos "sportinės" klasės AMG, S, M ir t.t kaip ir paprastos mašinos turi ligų, defektų ir silpnų vietų.
|
aisku kad turi, bet kad tokiu pat metu butent cl bus zymiai silpnesnis uz c klase, nu tai logikos nematau.. Abu bombinti, abieju dezes sportui darytos pastiprintos turetu but ir pan, bet vat vienos nelaiko , o kita ok...
|
Citata:
|
Citata:
Matau beprasmiska sneketi su tavim nes visu pirma sport linija kaip tu vadini tai ne tik arklio galios tai pakaba,stabdziai ir t.t Imam tupa pvz....imam tavo s320 ir s 55 ir varome i trasa,,,,300% po 3 ratu tavo stabdziai degs,ciuozinesi po trasa o po valandos tokio draivo ziurek kazkas tikrai subyres...manai s55 vaziuos ir elgsis taip pat? |
Citata:
ps: arturas7x , postas viršuje patvirtina mano žodžius :) |
Apie AMG gedimus ir deziu nelaikymus tai butu gerai jeigu Vampyras pasireikstu
|
Bėja aš įvardinau tik konkretų atvejį su kuo pats esu susidūres. Gal kitiems nėra buve tokių gedimų, dėl ko aš abejoju... Bet jūs sakot, jūs žinot ;)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:20. |
|