MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

woodoooo 2014-01-31 01:39

nesuprantu kas norima pasakyti, tai BMW YRA BLOGAS AUTOMOBILIS?

brasil181 2014-01-31 06:43

Citata:

Pradžioje rašė vytas85 (Post 312675)
jei kiekvienas zurnaliuga pabreze jog avarijoje dalivavo bmw,tai nereiskia jog jie dazniausiai sukele avarijas ;)

cia biski isprusimui ergo draudimo statistika
Dažniausiai į eismo įvykius patenkantys automobiliai („Ergo Lietuva“ statistika):

VW (1764 avarijos), vidutinė padaroma žala - 2500 Lt
Audi (1242 avarijos), vidutinė padaroma žala – 2600 Lt
RENAULT (764 avarijos) vidutinė padaroma žala – 2800 Lt
BMW (735 avarijos), vidutinė padaroma žala – 3200 Lt
MB (711 avarijų), vidutinė padaroma žala 3300 Lt

pagal statistika tai matos kokiu masinu daugiausia ant LT :)

Apple 2014-01-31 07:08

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 312678)
nesuprantu kas norima pasakyti, tai BMW YRA BLOGAS AUTOMOBILIS?

Ne, norima pasakyti tiem kam nelaiko mb amg dezes, kad verta persest i bmw nes jis geresnis automobilis.

KK 2014-01-31 07:25

Jeigu kas norit pasiginčyti dėl AMG patvarumo galim :) Žinau ką sakau ir juokas man ima, kai kažkam AMG ar M serija yra patvaresnė auto linija, nei standartinė. Dėja, turi problemų tie patys AMG ir M modeliai... Nesakiau, kad reikia dragint/driftint su CL ar dar ką tokio daryt, bet kai AMG jau nesinorėtų, kad nuo aštraus važinėjimo su "sportine" klase, keist deže ir ne dėl broko, o realiai dėl to kad ji nelaiko to krūvio kurį teoriškai turėtų. Kitas reikalas, kai AMG turėtojai daugiau pralaiko garaže per kokius 3~5 metus negu važinėja, kaip sakant savaitgalio mašina, tada be abejo nebus kam byrėt ir kada. Bet ką noriu reziume pasakyt visos tos "sportinės" klasės AMG, S, M ir t.t kaip ir paprastos mašinos turi ligų, defektų ir silpnų vietų.

rafis 2014-01-31 07:33

aisku kad turi, bet kad tokiu pat metu butent cl bus zymiai silpnesnis uz c klase, nu tai logikos nematau.. Abu bombinti, abieju dezes sportui darytos pastiprintos turetu but ir pan, bet vat vienos nelaiko , o kita ok...

dovcreat 2014-01-31 07:55

Citata:

Pradžioje rašė Klaidas (Post 312682)
Jeigu kas norit pasiginčyti dėl AMG patvarumo galim :) Žinau ką sakau ir juokas man ima, kai kažkam AMG ar M serija yra patvaresnė auto linija, nei standartinė. Dėja, turi problemų tie patys AMG ir M modeliai... Nesakiau, kad reikia dragint/driftint su CL ar dar ką tokio daryt, bet kai AMG jau nesinorėtų, kad nuo aštraus važinėjimo su "sportine" klase, keist deže ir ne dėl broko, o realiai dėl to kad ji nelaiko to krūvio kurį teoriškai turėtų. Kitas reikalas, kai AMG turėtojai daugiau pralaiko garaže per kokius 3~5 metus negu važinėja, kaip sakant savaitgalio mašina, tada be abejo nebus kam byrėt ir kada. Bet ką noriu reziume pasakyt visos tos "sportinės" klasės AMG, S, M ir t.t kaip ir paprastos mašinos turi ligų, defektų ir silpnų vietų.

Gerai,kai esi turėjęs ir AMG ir M ir gali pasakyt is patirties,kad viskas lūžta,geriau komentuok apie savo w220,tai bent ne į pievas snekesi. :)

Markko 2014-01-31 08:46

Citata:

Pradžioje rašė Klaidas (Post 312682)

O kas yra amzino?
Matau beprasmiska sneketi su tavim nes visu pirma sport linija kaip tu vadini tai ne tik arklio galios tai pakaba,stabdziai ir t.t
Imam tupa pvz....imam tavo s320 ir s 55 ir varome i trasa,,,,300% po 3 ratu tavo stabdziai degs,ciuozinesi po trasa o po valandos tokio draivo ziurek kazkas tikrai subyres...manai s55 vaziuos ir elgsis taip pat?

KK 2014-01-31 09:53

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 312692)
O kas yra amzino?
Matau beprasmiska sneketi su tavim nes visu pirma sport linija kaip tu vadini tai ne tik arklio galios tai pakaba,stabdziai ir t.t
Imam tupa pvz....imam tavo s320 ir s 55 ir varome i trasa,,,,300% po 3 ratu tavo stabdziai degs,ciuozinesi po trasa o po valandos tokio draivo ziurek kazkas tikrai subyres...manai s55 vaziuos ir elgsis taip pat?

Prie ko čia tokie palyginimai ? Atitinkamai važiuojant su S55 ir tas su laiku pradės grybaut... Kad jūs čia svaigstat kad jeigu AMG tai lakstyk kiek nori kaip nori viskas laiko negenda viskas super kokybiška...Aš tik noriu pasakyt paprastą dalyką, kad atrodo AMG jau neturėtų kilt bėdų kai nori palakstyt nes viskas yra pagaminta taip, kad laikytu ir atlaikytu didelius krūvius, bet pavažinėjus tokiais krūviais kažkodėl ne vienam atsiranda problemų. Tai ką tu į tai ? :) Bet ką aš suprantu, jums geriau žinoti,manau kaikurie net važiave nesate...

ps: arturas7x , postas viršuje patvirtina mano žodžius :)

Hunter 2014-01-31 10:12

Apie AMG gedimus ir deziu nelaikymus tai butu gerai jeigu Vampyras pasireikstu

KK 2014-01-31 10:16

Bėja aš įvardinau tik konkretų atvejį su kuo pats esu susidūres. Gal kitiems nėra buve tokių gedimų, dėl ko aš abejoju... Bet jūs sakot, jūs žinot ;)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:20.