![]() |
II-as Pasaulinis karas. Eina per apkasus vokietukas ir mato guli žydas be rankų ir kojų. Žydas vokietukui, sutelkęs jegas, taria:
– Būk geras, nušauk mane, užbaik mano kančias. Pasikrapštė vokietis makaulę ir sako: – Tai kad kulkų nebeturiu… Žydas iš karto atgyvėja ir laimingas sušunka: – Tai pirk is manęs! |
Citata:
Panašus: Ei, Joške, kur gavai tokis gražus laikrodis? Ai, čia man tėvas mirdamas pardavė..... |
|
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/cyfF9DkOGdk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
@erikasaves :juokiasi::juokiasi::juokiasi::juokiasi::juokiasi: |
:thumbsup:
|
Nežinau kas čia juokingo? :thumbsdown: kaip debiliukai nufilmavo nesamones ir galvoja kad chebrai bus juokinga. Reik neblogai zoles papust, kad juokas paimtu
P.S. tikiuosi Norfos apsauginiai israse bananu, nes jei ne - filmas isvis nevykes. |
Apsurdas.
|
man asmeniškai po visų darbų ir kitų reikalų, patinka pažiūrėt visiškas nesąmones. jackass irgi nejuokinga ? pietų parkas irgi nejuokinga ? ;]
|
palygino jis du debilus kazkokius su pietu parku tu gal jumoro jausmo neturi :juokiasi:
|
mano favoritas, turėčiau teliką 24val būtų mėgstamiausia mano laida ;]
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/9TtPO-TwNyA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:31. |