MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Shalomm 2011-01-02 17:09

Citata:

Pradžioje rašė ruškė (Post 118911)
tai viskas cia gerai, tokia skaudi tiesa yra :) man svedijoj pacios graziausios moterys,naturalios tokios,net be jokiu spakliu be nieko ,ir grazios o cia lt tai idomi situacija nu ,bet nieko nepakeisi yra kaip yra

Pritarta visom keturiom, bet situacija iš dalies formuoja vyriška giminė ir sukurta vartotojiška kultūra. Ko norime, tą ir turime.

ledas 2011-01-02 17:13

vartotojiska kultura aplamai priveda prie labai ilgos diskusijos ir cia keliais sakiniais neimanoma visko aprasyt. taip, gyvename tokioje visuomeneje, bet niekas netrukdo truputi "deti" ant tos visuomenes. cia tik noro ir valios reikia.

jokerris 2011-01-02 17:14

:unreal: nu jus duodate kalbos :D Tik p.Rita :love:pasirodo diskusijose, nenutyla kalbos :D
Apibendrinant - visi mes skirtingi su savo skirtingais isprusimo lygiais, gyvenimo suvokimu, poziuriu ir t.t., tiesiog visokiu esama ir visokiu reikia ;) :wave:

Shalomm 2011-01-02 17:16

Citata:

Pradžioje rašė ledas (Post 118914)
vartotojiska kultura aplamai priveda prie labai ilgos diskusijos ir cia keliais sakiniais neimanoma visko aprasyt. taip, gyvename tokioje visuomeneje, bet niekas netrukdo truputi "deti" ant tos visuomenes. cia tik noro ir valios reikia.

Tai nedrąsiais žingsniais ir bandoma daryti. Donkichotiška, bet kol patriotiškumo širdy dar likę - bandau perauklėti svetimus vaikus :)

Citata:

Pradžioje rašė jokerris (Post 118915)
:unreal: nu jus duodate kalbos :D Tik p.Rita :love:pasirodo diskusijose, nenutyla kalbos :D
Apibendrinant - visi mes skirtingi su savo skirtingais isprusimo lygiais, gyvenimo suvokimu, poziuriu ir t.t., tiesiog visokiu esama ir visokiu reikia ;) :wave:

Ui, atsiprašau už sukeltą sąmyšį ;-) O šiaip miela nors ir online režimu regėti pažįstamą veidą :) Ar sniegą ryt poryt šiauliuose nukasit prie humanitarinio? :)

jokerris 2011-01-02 17:28

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 118917)
Ui, atsiprašau už sukeltą sąmyšį ;-) O šiaip miela nors ir online režimu regėti pažįstamą veidą :) Ar sniegą ryt poryt šiauliuose nukasit prie humanitarinio? :)

kadangi as dabar ne Siauliuose, del nukasimo teiraukites pas ponaiti Edgara :)):bebebe:

ruškė 2011-01-02 17:32

eikit sniega kasti :juokiasi::juokiasi:

Shalomm 2011-01-02 17:32

Citata:

Pradžioje rašė jokerris (Post 118918)
kadangi as dabar ne Siauliuose, del nukasimo teiraukites pas ponaiti Edgara :)):bebebe:

Aš jau jam asmeninio pobūdžio klausimą nusiunčiau, bet jis turbūt Naujų metų ieško ;-)

ledas 2011-01-02 17:33

pas mane kaimynai sniega kasa. isvaziuoju- kasa, griztu namo- kasa. as pasisveikinau iseidamas ir vel pasilabinau sugryzes. man gera ant sirdies:lithuania:

samagonas 2011-01-02 17:34

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 118920)
Aš jau jam asmeninio pobūdžio klausimą nusiunčiau, bet jis turbūt Naujų metų ieško ;-)

Butum asmeninio pobudzhio pasiulima nusiuntusi, tai ishkart atsirastu, o nuo klausimu visi bega :))))))

jokerris 2011-01-02 17:38

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 118922)
Butum asmeninio pobudzhio pasiulima nusiuntusi, tai ishkart atsirastu, o nuo klausimu visi bega :))))))

nu jau samagonai, gi nejaugi destytoja tau siulys pasiulymus? orumas ir uzsitarnauta pagarba neleistu :DD dabar pateikia klausyma, po kurio seks gal ir pasiulymai, netaip vulgariai atrodys :D

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:51.