MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Artunas 2014-02-05 21:25

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 313666)
http://www.lrt.lt/mediateka/laidos/D...demesio_centre

Sausio 7 dienos laida :)

Sedyne issedeta ir sutrynta, vairas su begiu rankena sugrauzta ubagan (juodas tai dar nesimato, jei butu sviesus, tai jis butu juodas). O toliau jau reikia ziuret. Statau bonke alaus, kad bus tikrai neledinis variantas.

Apple, būk atlaidesnis tokiem skelbimam, nemanau kad čia kas ieško ledinės E klasės už 20k. Tavo kriterijai statomi pagal savo mašiną, kuri prižiurėta, ir už kuria mokėjai turbut 2,5karto daugiau. Tiktai tai buvo gerokai seniau.

Garbanius 2014-02-05 21:29

Jei ieskot MB, tai nebent tik kuo geriau, bet ne kuo pigiau ;)

Apple 2014-02-05 21:36

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 313690)
Apple, būk atlaidesnis tokiem skelbimam, nemanau kad čia kas ieško ledinės E klasės už 20k. Tavo kriterijai statomi pagal savo mašiną, kuri prižiurėta, ir už kuria mokėjai turbut 2,5karto daugiau. Tiktai tai buvo gerokai seniau.

Chebra, pamirskit, kad as vairuoju e klase. Cia tikrai su mano ambicijom niekaip nesusije :)
Tiesiog realija tokia, kad Lietuvoj geru auto yra parvaroma 1 is 50 cia geriausiu atveju ko gero. Tai pagal autopliuso kainas ir dar vienas is pigesniu negalima spresti kad tokia yra rinkos kaina ir kad tai yra gero tchninio stovio automobilis. Na bent jau man taip nera. Kitoj barikadu pusej stovi "pirikupai" (neisizeiskit, sis zodis pavartotas be minciu ka nors izeisti), kuriems rinkos kaina yra pardavimo kaina, kuria jie gauna is tulo lietuvio o man rinkos kaina yra pirkimo kaina uz kuria galiu nupirkti tikrai gera auto. Tai cia du skirtingi dalykai. :)

Ar buvo nors kartas, kai visas forumas "smauke" prie ekranu pamate nauja forumieti nupirkusi mersa uz lietuviska "rinkos kaina"? as tokio nepamenu. O kiek "smaukanciu" buvo prie Vanix E55, prie jo CL500, prie Mukaz CL500, prie Mantasss E klases automobiliu? visas forumas.

egidijus dk 2014-02-05 21:58

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 313694)
Chebra, pamirskit, kad as vairuoju e klase. Cia tikrai su mano ambicijom niekaip nesusije :)
Tiesiog realija tokia, kad Lietuvoj geru auto yra parvaroma 1 is 50 cia geriausiu atveju ko gero. Tai pagal autopliuso kainas ir dar vienas is pigesniu negalima spresti kad tokia yra rinkos kaina ir kad tai yra gero tchninio stovio automobilis. Na bent jau man taip nera. Kitoj barikadu pusej stovi "pirikupai" (neisizeiskit, sis zodis pavartotas be minciu ka nors izeisti), kuriems rinkos kaina yra pardavimo kaina, kuria jie gauna is tulo lietuvio o man rinkos kaina yra pirkimo kaina uz kuria galiu nupirkti tikrai gera auto. Tai cia du skirtingi dalykai. :)

Ar buvo nors kartas, kai visas forumas "smauke" prie ekranu pamate nauja forumieti nupirkusi mersa uz lietuviska "rinkos kaina"? as tokio nepamenu. O kiek "smaukanciu" buvo prie Vanix E55, prie jo CL500, prie Mukaz CL500, prie Mantasss E klases automobiliu? visas forumas.

1000 procentu sutinku :thumbsup: nes turi pirkti ir vezti po puse limono biegusias perpuvusias kitaip niekas nepirks

Rykštė 2014-02-05 22:18

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 313694)

nezinau,kas kiek ir ant ko smauke,bet gal atsimeni kiek mukaz mokejo? man atrodo iki 5k.

munde8 2014-02-05 22:25

rykste :thumbsup:, perlenkei apple :ohne:

vanix 2014-02-05 22:26

Apple, as (uz C55) ir mukaz (uz C140) mokejom zymiai maziau rinkos kainos, o bukle nepriekaistinga, tesiog pasiseke ir tiek. Neturi dideles paklausos tokios masinos, del to ir kainos tokios. Uz C140 savo mokejau lietuviska rinkos kaina, bet su laiku idejau tiek pat kiek pati masina ir kainavo ar net daugiau.

Tiesa, C55 isvis neturi rinkos kainos Lietuvoj :) C140 irgi, dabar isvis dingo, gal pora masinu yra, tai skaityk irgi susiformuot rinkos kaina neimanoma (Lietuvoj butent).

Rykštė, 13 tukst. mokejo jis uz '98 CL500.

Retus modelius yra didesne tikimybe surast geresnes bukles ir uz prienama kaina, nei populiarius, dar ir dyzelinius.

Lengvas 2014-02-05 22:32

Siandien turguj maziau tris W210 sustatytus vienas salia kito, vieno rida 245t km, kitu lygiai po 248 000 km :D kokia tikimybe kad ridos tikros? :D lempos apjuodosios, supuve visi, bet pliusai kad koza arba modelis E320, su nikeliais arkas pridengia. Neisivaizduoju kas perka tokias masinas. Bmw ant sudrozimo sueina bent. W220 visi ant pilvu guli "tvarkingi". Geriau taxi is vokietijos pirkt, nei cia turguj su uzrasu "nie taksii".

Somesword 2014-02-06 05:16

Ne tik w220 kauno turguj maciau sugulusius ant zemes :)

ir R klase ir GL pasedusi.

Vienintelis gerai stovejo tai Phaetonas :)

bet tai buvo 3 litru dizelis su standartine rida.

KK 2014-02-06 07:24

Citata:

Pradžioje rašė Somesword (Post 313707)
Ne tik w220 kauno turguj maciau sugulusius ant zemes :)

ir R klase ir GL pasedusi.

Vienintelis gerai stovejo tai Phaetonas :)

bet tai buvo 3 litru dizelis su standartine rida.

Aš, nematau problemos kad jis nusėdes... Rida atitinkama arimatic dalių tarnavimo laikui. Jeigu ne airmatic, tai kokioj audi visus purkštukus teks keist su siurbliu, kas nėra pigu, tai reziume the same sh*t gaunasi :) Nebent pirkt mašina už DAUG ir būt ramiam ir tai garanto nėra. O kas gi už DAUG nori pirkt? Niekas nenori :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:50.