MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Laikinai paklydusieji ... :) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8631)

brasil181 2017-07-04 17:23

Uosvis 2014 eme nauja huinday ix35 siai dienai ryda 30k per ta laika pakeite pussasi,galine vaizdo kamera ,parktronika,ir vaziuokle kazkokes gumas,aptarnavimas 250 per metus,aisku nieko moket nereikeijo

Markko 2017-07-04 17:44

Citata:

Pradžioje rašė Alkapone (Post 476031)
Na, man teko diržą ir jo įtempėją keisti, nuvažiavau, palikau kaip garantiniam remontui, gavau sąskaitą beveik 700, atsirado pakabos laisvumas, nedidelis , bet labai erzinantis - sako nežymus gedimas kuris netrukdo eksploatavimui, jei nori galim pakeisti. Dar 400. Ir pas. Mane tik du metai garantijos buvo. Tai po 4 nežinau... Nebent pats atstovas labai malonus ir keis ką norėsi.

Reikejo uzvaziuoti gerai ir nemoketi..kas per "nezymus gedimas"....nonsensas..as turiu reikalu su Krasta...atskira respublika..

Artunas 2017-07-04 18:55

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 475992)
Va sita reikia įsiamžinti :zenklas:

Įamžint reikia šitus Apple svaigimus, ir parodyt jam juos po poros metų ;)

pucenas 2017-07-04 19:09

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 476050)
Įamžint reikia šitus Apple svaigimus, ir parodyt jam juos po poros metų ;)

Kai ses i bmw x5 :good: :) :) :)

vanix 2017-07-04 19:56

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 475629)
chebra, jūs nesirkit svetimom ligom :xx:

Man tik idomu, kodel visi galvoja, kad KIA? :bounce:

Pucenas teisus, tai bus parketnikas :) lengvosios neketinu turėt kaip kasdienės auto

tai vis delto KIA? :)

Apple 2017-07-04 20:04

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 476060)
tai vis delto KIA? :)

Taip, man tik buvo įdomu kodėl visi iškart pataikė :)

munde8 2017-07-04 20:11

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 476061)
Taip, man tik buvo įdomu kodėl visi iškart pataikė :)

kia siuo metu ant bangos, pazistamu daug kas turi, gan geros auto

Apple 2017-07-04 20:24

Citata:

Pradžioje rašė munde8 (Post 476065)
kia siuo metu ant bangos, pazistamu daug kas turi, gan geros auto

Aš važiavau į Kia saloną tik įsitikinti, kad Kia tikrai yra šūdas ir neverta apie ją net galvot, bet viskas apsivertė aukštyn kojom :)

Tomskis 2017-07-04 21:00

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 476035)
Tada keista, mano patirtis su garantija kitokia. Tiesa pas mane VW ir Skoda. Tai nusiskundimu jokių

Va cia kolega ir baigiasi vaginu privalumai. Vagai vieninteliai duoda normalia garantija. O visi kiti varguoliai (del kios nezinau, bet manau kad tas pat sh..) garantija bus varikliui ir dezei. Pakaba nuo 60k nebegarantine, o visa kita kaip itempejai, langu purkstukai neveikiantys, stabdziu diskai cypiantys ir pan, bus besidevincios detales. Realiai uz viska turesi basliuot, o nenoresi, galesi nekeist, tik kiekviena kasiaka knygelej atzymes kad supazindintas buvai su defektu ir atsisakei tvarkyt. Aisku cia smulkmena

Is mano asmenines praktikos opel, renault, fiat, nissan be garantiju. Vagai ir stabdziam duoda garantija, o kitur nuo 30k tu jos nebeturi niekam. Nu diagnostika chaliava turesi

tomasgarliava 2017-07-04 22:24

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 476073)
Va cia kolega ir baigiasi vaginu privalumai. Vagai vieninteliai duoda normalia garantija. O visi kiti varguoliai (del kios nezinau, bet manau kad tas pat sh..) garantija bus varikliui ir dezei. Pakaba nuo 60k nebegarantine, o visa kita kaip itempejai, langu purkstukai neveikiantys, stabdziu diskai cypiantys ir pan, bus besidevincios detales. Realiai uz viska turesi basliuot, o nenoresi, galesi nekeist, tik kiekviena kasiaka knygelej atzymes kad supazindintas buvai su defektu ir atsisakei tvarkyt. Aisku cia smulkmena

Is mano asmenines praktikos opel, renault, fiat, nissan be garantiju. Vagai ir stabdziam duoda garantija, o kitur nuo 30k tu jos nebeturi niekam. Nu diagnostika chaliava turesi

Oho...:confused: tai perki nauja masina is varguoliu: opel,fiat,reno, ir kt. ir darai sutarti su advokatu kad su dileriu bendra kalba rast jei kokie itempejai po 50tukst prades kaukt...

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:44.