MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Gaike 2017-11-10 20:19

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 484861)
Autoakstėi tvarkiausi aš po avarijos. Buvo muštas priekis. Dabar praėjus kažkur mažiau nei metams mano visas priekis nuėjas šašais. Gal dėl to kad važinėju dideliais atstumais ir didesniais greičiais, nežinau.
Bet baisiausias dalykas su jų kainom. Atidavus mašina man jie paskambino ir paklausė gal prie to pačio lengvai braukta šoną sutvarkyt, dvi detales nudažyt. Nepagalvojas pasakiau kad ok. Kai reikėjo atsiimt mašina man jie pateikė 600e saskaitą už dviejų dalių nudažyma. :unreal:
Po ilgų įrodinėjimų apie jų protu nesuvokiamas neadekvačias kainas dėl ko jie nesiginčijo, sumokėjau 450eurų. Manau daugiau pas juos tikrai nevažiuosiu :)

Man teko turėt reikalų tik su meniniu lyginimu kaune tai atsiliepimai teigiami.. Su nei vienu iš šitų bendraut neteko, ir darbai rimtesni laukia.. moka kasko tai kaina nebaisu, mano tik frančizė, svarbu padarytų kokybiškai.

Jei nuėjo šašais didelė tikimybė, kad paruošta arba "nupūsta" nekokybiškai :confused:

Mb 140 2017-11-10 21:26

jei draudimas moka,vezk i autoforta

Gaike 2017-11-10 21:34

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 484866)
jei draudimas moka,vezk i autoforta

gerai daro?

Audrius 2017-11-10 23:52

idomu kas per sasai??? akmenuku ismusimai ar is po dazu pakilimai?? jei akmenuku tai.niekas nepadarys kad jie neisimustu.. orginala ismusa o dazyta dar labiau..:(

Tomskis 2017-11-11 00:06

belaruska tiuninga reik ant kapoto :daro:

Audrius 2017-11-11 06:31

dar amerikonam maciau tokias odas visam priekiui uzmontuotas :DD

Artunas 2017-11-11 09:52

Citata:

Pradžioje rašė Audrius (Post 484875)
idomu kas per sasai??? akmenuku ismusimai ar is po dazu pakilimai?? jei akmenuku tai.niekas nepadarys kad jie neisimustu.. orginala ismusa o dazyta dar labiau..:(

Akmenuku, dėl ko ir sakau kad gal dėlto kad daug važiuoju ir dideli greičiai.

Autofortas čia ne tie kur kažkada netoli Lampėdžio buvo? Jei tie patys tai neblogai kažkada man sutvarkė, bet tai buvo labai senai.

vanix 2017-11-11 09:58

nuo akmenuku visada ismusimai tie atsiranda zymiai greiciau kai dazytas jau ne gamykloj. Mano bamperi daze kokybiskai, po metu tas pats kaip ir tau, pilna ismusimu, nors pravaziuota tikrai nedaug. Normalu cia skaitau.

Yzzo 2017-11-11 10:30

Nuo inchcape begt kuo toliau. Jie garantinius aptarnavimus darydami sugeba detales lauzyti ir meginti nuslepti

Peter 2017-11-11 13:03

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 484887)
Akmenuku, dėl ko ir sakau kad gal dėlto kad daug važiuoju ir dideli greičiai.

Autofortas čia ne tie kur kažkada netoli Lampėdžio buvo? Jei tie patys tai neblogai kažkada man sutvarkė, bet tai buvo labai senai.

Autofortas tai netoli 9 forto. Kazkaip geriausias manau pasirinkimas is visu nurodytu draudimo servisu, kiek teke man ar draugam susidurt.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:42.