![]() |
|
Citata:
|
Kaip manot ar clk55 (nebutinai tas nuorodoj) http://m.mobile.de/portal/index.html#Car/DES/189593040 w209 vertas pinigu? Kiek ziurejau parametrus tai truputi greitesnis uz clk500 ir letesnis uz facelift clk550. Ar verta moket daugiau uz islaikyma ar taspats bus faceliftas su 380hp. Kaip vanix galvoji? Pastave bene tokspat motoras?
Kainos nuo 12k eu. |
ar vertas tiek pinigu ar ne cia jau tau paciam sprest, rinkos kaina ju mazdaug nuo 12k euru ir prasideda :) jei butu rida mazesne sito, kur imetei tai kaina butu 15k euru. Pas sita toks pat variklis kaip ir pas mane, 270kW. Tavo imestas dar su kruva modu. Tik keista tiek daug investuota i varikli, o lesiniu lempu nenupirko :)
|
Tai yra ir pilni amg be comando. Tik man idomu ar del tos puse sekundes verta moket brangiau ir uz masina ir uz islaikyma. Butu idomu amg pavairuot paziuret realiai kuo skirias
|
Citata:
|
butu v8 su kompresorium butu visai kitas reikalas
|
Citata:
Geriausia būtų pasibandyt tokį variantą, o tada jau spresti reikia ar nereikia :) Gerai būtų test drive metu nesupilt, nes tikrai tada teks pirkt :D |
Citata:
|
Pabandyt neturiu sansu, bet turi skirtis. Negali gi tik sedynes grazesnes but :D per mobilu esu nepatogu ieskot, kas galit paziuret ar clk55 amg w209 ir w209 clk500 prefacelift dezes tokios pacios? Jeigu taip tai neverta:)
|
dezes ne tokios pacios. Tokios pacios buna pas visus modelius su vienodais motorais. Tavo atveju clk/s/e 500 vienodos dezes, tas pats ir su 55
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:53. |
|