![]() |
|
Mercoin visai neblogai skamba, bet mininam su starais, brangiau kainuos
|
Citata:
:xx: |
Spalio pabaigoj,kai buvo 6,6k su tokiu investuotoju/skolintoju kalbejau,sakau nupirk 10- jei minusas dalinsimės per puse,jei pliusas tau 65%. Po to nebuvau sutikes,bet kai sutiksiu paklausiu ar buvo per 2men 100k uzdirbes.:)
|
Pertrauksiu jūsu dikusijas apie Bitcoinus.
Matuojant automobilio akumuliatoriaus iškrova monometru galėjau jį sudegint, ar tiesiog pasitaikė brokuotas variantas ir nešt jį atgal pardavėjui ? |
Citata:
P.s. atsisuk korpusa ir pasikeisk saugikli ;) |
Turit gal pažįstamų, užsiimančių moto sportu? Rodančių gerus rezultatus? Mąstau, kad su savo produktais reiktų sportininkus paremti, kadangi jie puikiai tam tinka. Arba auto renginius?
Jei turit kokių pasiūlymų, tai galit rašyti į PM arba siųsti info į el. paštą: emilis@pyrmolita.lt :vairuot: |
Chebra, nušvieskit mane kainose, nes niekada neteko nieko [anašaus pirkti ir nežinau kas yra gera kaina, o kas yra brangu.
Reikia spacerių (liaudiškai rastafkių). Reik 4 po 20 mm. Radau vokiškas aliumines už 140 EUR komplekta. Čia gera kaina ar dar ieškoti pigiau? Ir būna jos tiesiog 5 skylių ir būna 10 skylių ir rastafkės prisisuka atskirais varžtais. Kuo jos skiriasi ir kurias geriau pasirinkti? |
Citata:
|
Citata:
Aš šituos galvoju imti, bet jie neprisisukantys. Sakai bus blogai? http://www.jom.de/en/wheel-spacers-n...rcedes-audi-vw jei 45mm varžtais susikt, tai sriegio liks 1,5 cm uždėjus rastafkes. Man atrodo užtektinai, kad prisukti rata :) |
kiek teko vazinet su tais spaceriais, kurie prisisuka tais paciais varztais kaip ir ratai, tai su visais siokia tokia vibracija buna i vaira. O vat su adapteriais vibracijos nera jau :) gal cia man taip sekasi. Bet rastavkiu turiu visokiausiu..
Siulyciau geriau adapteriu ieskot. Normalus adapteriai kazkur nuo 60 eur uz 2 vnt prasideda. Geriausia kokybe H&R, Eibach (nuo 100 eur uz 2 vnt). |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:00. |
|