![]() |
Citata:
Is kokiu dar modeliu rinkaisi? ar ziurejai nauja Tiquana? |
Citata:
Tiguanas neatitiko nei kainos nei talpumo reikalavimų (plius jau viena turėjau ir jis man nepaliko mielų atsiminimų). Apžiūrėjus Kodiaq atrikto ir Ateca, nes tas pats WV, nuobodu ir šeimoj jau yra Octavia. RAV4 hibridas, atkrito dėl per mažos bagažinės ir ne tokio malonaus važiavimo (ir dizainas skonio reikalas, bet man nelabai). F-Pace ilgai dvejojau, bet nusprendžiau nešokti aukščiau bambos (bazinį galima buvo pasiimti už man tinkamą pinigų sumą, bet jis plikas baisus, nei ratu, nei apdailos ir dar plius dyzelis, o pas mane buvo griežtas reikalavimas - benzas...). |
Citata:
|
Citata:
Tiesa reikejo palaukti Stelvio :D |
Citata:
|
Ka cia kokius tepalus, gal iskart tegu pasako koki servisa B, savo merso
|
savo auto priziuriu pats.
Citata:
|
sveikinu su pirkiniu, grazus pirkinis :) visi benziniai tyliai dirba ypac mazalitrazu varikliu :) kritikos siam auto neturiu, puikus auto :good:
|
Varikliai tylus tik ant laisvu kai dirba. Kokso jei duodi, tai kriokia garsiau uz dyzeli.
Ir ta panorama sudas nereikalingas, visi is pazystamu kas pirke, tai ta stiklini stoga maciau tik kai pirkini savo rode ir gyresi, toliau tris metus vazineja ne karto neatidenge stogo. Tas pat ir juodos lubos. Normalus navarotai va visokie juostu palaikymai, keyless ir t.t. viskas ko reik vartotojui, o ne saules spiginimas i pakausi |
Sveikinu su pirkiniu. Nesvarbu kokios markes auto, svarbiausia kad jis teiktu malonuma vairuojant! Sekmes vazinejant! Btw, Kia nauju modeliu dizainas tikrai vykes. Ko negaleciau pasakyt apie naujus Lexus, Toyota, Subaru ir t.t. POWER TO SURPRISE! :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:18. |