MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Laikinai paklydusieji ... :) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8631)

pucenas 2017-07-14 23:06

Puikus pasirinkimas, isores dizainas skonio reikalas, vidus-super. Lauksiu komentaru, po savaites kai sugrysi i relybe. (Tas pats buvo su ml) o po keliu dienu minusu atsirado daugiau. Mane vienas dalykas stebina. Tai vieta gale. Nu nereliai daug atrodo.

Robertas1993 2017-07-14 23:06

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 476861)
Varikliai tylus tik ant laisvu kai dirba. Kokso jei duodi, tai kriokia garsiau uz dyzeli.

klysti, kai duodat kokso jis ne kriokia o zvimbia, rekia :) beje naujam varikliui net ir tas jauciu nebegalioja, vos girdimas variklio garsas kai gazo paspaudi gerokai, ar as klystu, Apple? :)

Apple 2017-07-14 23:08

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 476861)
Varikliai tylus tik ant laisvu kai dirba. Kokso jei duodi, tai kriokia garsiau uz dyzeli.

Ir ta panorama sudas nereikalingas, visi is pazystamu kas pirke, tai ta stiklini stoga maciau tik kai pirkini savo rode ir gyresi, toliau tris metus vazineja ne karto neatidenge stogo. Tas pat ir juodos lubos.

Normalus navarotai va visokie juostu palaikymai, keyless ir t.t. viskas ko reik vartotojui, o ne saules spiginimas i pakausi

Kai uzgazuoji tai girdi varikli, o ne traktoriu :bebebe:
Kas liecia panorama, tai cia nuo zmogaus priklauso. Man cia didelis pliusas ir as niekada neuztrauksiu uzuolaidos, nes man patinka. Aisku pazystu zmoniu kur niekada neatidaro uzuolaidos.

Tomskis 2017-07-14 23:09

Rekia tie mazialitraziai siais laikais utiutiu. V6 tikrai tyliau dirba.

pucenas 2017-07-14 23:11

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 476866)
Kai uzgazuoji tai girdi varikli, o ne traktoriu :bebebe:
Kas liecia panorama, tai cia nuo zmogaus priklauso. Man cia didelis pliusas ir as niekada neuztrauksiu uzuolaidos, nes man patinka. Aisku pazystu zmoniu kur niekada neatidaro uzuolaidos.

Tikrai taip. Panorama zeurei malonus dalykas. As irgiisedes iskart atidarau "uzuolaida" jai tik buna uzdaryta. :uuu:

Apple 2017-07-14 23:14

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 476864)
Puikus pasirinkimas, isores dizainas skonio reikalas, vidus-super. Lauksiu komentaru, po savaites kai sugrysi i relybe. (Tas pats buvo su ml) o po keliu dienu minusu atsirado daugiau. Mane vienas dalykas stebina. Tai vieta gale. Nu nereliai daug atrodo.

Parasysiu butinai :) nemanau, kad labai pasikeis, bet matysim.

Kas liecia vieta gale, tai mane tikrai bustebino, bet dabar visos masinos pakankamai erdvios. Aisku jei priekyje sedetu 190 vairuotojas, tai nebutu tiek, bet vis vien pakaktu. Dar sedynes atsilenkia I pusiau gulima.pozocoja, tai gale vaziuojant gali snuduriuot labai patogiai

vilfoot 2017-07-15 10:36

geras pirkinys,Apple :)

Hunter 2017-07-15 11:04

I realiausia realybe sugris po puses metu - metu. Va tada butu idomu paklausyti nuomones. Nes dabar euforija uzgozia sveika prota, bent taip atrodo is salies
Dizainas tai konkreciai porsche elementu kupinas, tiek isorej tiek viduj

eSaS 2017-07-15 11:22

Simpatiska Kia :) O ML ,Apple ? Pardavei ?

pucenas 2017-07-15 11:31

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 476873)
Nes dabar euforija uzgozia sveika prota, bent taip atrodo is salies

Tai ka as ir sakau lauksim komentaro po kazkiek laiko. Juk su ML'u irgi buvo tas pats ;) "muzika groja puikiai" po kiek laiko jau uzkniso ta sudinai groja ti muzika :) bet cia bus ilgiau. Nes kaip bebutu tai nauja masina. Ir tikrai teiks daugiau malonumo nei sena :)
Ir apple kodel pasirinkai balta? Koki antra spalva buvo tave akiraty? Nes sakei rinkaisi is 2 spalvu.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:40.