![]() |
Citata:
|
palauk vasaros matysi jei oda pasileido, nusilups nuo prakaito ;) man buve pasato su odiniu vairu, nusitryne virsutinis sluoksnis ir gavosi kaip kauciukas
|
Tai t
Va turesiu omeny, kita kart kai varysiu masyna i chemini is pradziu vaira su plevele uztrauksiu kaip suri maximoje pakuoja...:) |
Dar dažymas gali padėti, bet manau kaina bus panaši kaip ir persiuvimo.
|
Geriau srote nusipirkt vaira negu pertraukinet. O jeigu vairas medinis, tai pirkt paprasta ir nest siuvejams, kad perrengtu originalia oda
|
Citata:
Čia pats jau maišaisi ką tuo nori pasakyti :bounce: |
Eina kalba apie originalia oda
|
kuo ji tiek geresne? Jau geriau persiutas naujas vairas nei originali oda 10 ar daugiau metu senumo, blizganti ir t.t.
|
Citata:
|
Citata:
|
Apie ką aš ir sakau kad nesamonė.
|
|
conceptas
|
Citata:
|
karui ruosiasi, langai kaip sarvuotyje kokiam
|
jei griztant prie vairu, tai persiutas vairas, ypac jei ne juodas, tai matysis aiskiai. na bent as nesu mates persiuto taip, kad nesiskirtu ir nebutu galima itarti, kad jis nejudintas. o hunter kaip supratau turejo omenyje vairus su medine apdaila.
|
190ag 400NM ir 3.3litro vidutines sanaudos:dangun: http://www.15min.lt/naujiena/gazas/a...0-408125?cf=df
Tarkim lakstant tegu ima ir 5 litrus super |
ar yra pas jus tokia tema, kaip patarimai, kur tamsinti langus? aš tik randu apie peticijas.
|
|
na cia gali dviprasmiskai suprasti, arba sugadina, arba matai, kad nesugadina ir stiklas kaip naujas ;)
|
Citata:
|
toje istaigoje planuoju poliruot priekini sitkla, is po ziemos ziauriai smulkiais ibrezimais nusetas, nuo gramdymo stiklu,
|
na man reikia, kad turėtų plėvelių pasirinkimo ir galėtų "soliarinį" stiklą padaryti. Garažiniai kiek skambinau, nemoka, evelkas gal tik nuo gegužės pradės tamsint, tai žiūriu kur čia nuvežt :)
|
kai rasi kas turi "soliarine" plevele pranesk, as irgi noresiu :)
|
galėtų kas padėt, būtų greičiau, nes jau rankos svyra. :)
|
o galit apsviesti mane, kas per efektas tas solerinis stiklas? kuo jis ypatingas? aciu :):wacko::blush:
|
|
Citata:
kadangi pas mus neoriginalus stiklai, tai ieskom pleveles :) |
Citata:
|
Nieko nesako, nes atrodo kaip original. Vilniuje tikrai yra kas taip daro, del,kitu miestu negaliupasakyti.
|
Citata:
|
Tai leptelk kur vilniuje daro, nes blogiausiu atveju ten reiks mašina palikt :)
viliukas tai čia kas? x5? tiks puikiai :) |
Citata:
Citata:
Taip, viliukas tai x5 |
Turejau citroena su tuo veoletiniu priekiniu stiklu, tai man navigacija negaudydavo palydovu per jy.
Prinesus prie soniu viskas gerai budavo. |
navigacija prasta :)
|
Siluma atspindintys buna ir paprasti soniniai, papildoma opcija "heat reflecting glass allround" ar kazkas pan. Tie patys avangarde melyni stiklai yra siluma atspindintys ale soliariniai
|
Man kazkaip svieciasi, kad tie ''soliariniai'' stiklai turi kazkoki UV filtra ir tiek.
|
Siaip jeigu stiklai ne kvarciniai, tai jie ir taip uv nepraleidzia
|
Citata:
http://www.tint.lt/pleveles/ Čia dar turėtų daryti, bet reiktu jiems pasiskambinti, nepamenu ar turi ta plionke www.apertura.lt P.S. Kolega Mantasss, kuris cia jau nebeuzsuka (bent jau nesireiskia), turejo w211 uztamsinta su priekiniu ir galiniu soliariniu stiklu. Jis is Kauno, tai kogero Kaune ir tamsino. Turetu buti ir pas jus tos plionkes :) |
Šituos tint.lt ir težinau, na jei čia nerasiu, varysim pas juos :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:40. |