MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Peter 2018-03-19 19:07

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 495404)
man labiau graudus vaizdelis dėl narkomanų.... :thumbsdown:

Alkoholis irgi narkotikas, tik legalus. Kiekvienas turi savo nuomone ir pasirinkima.

simaso 2018-03-19 19:18

Citata:

Pradžioje rašė Peter (Post 495408)
Alkoholis irgi narkotikas, tik legalus. Kiekvienas turi savo nuomone ir pasirinkima.

jau girtas žmogus yra apgailėtinas vaizdelis, bet narkomanai yra šlykštu. smegenys tirpstą akivaizdžiai nuo to šūdo, kaip galima užtart tokius dalykus...:ne: trečia valanda dienos, kažkur miške, apsivynioje plėvelę.... nu tragedija kažkokia :D gaus besmegeniai spaudimo, išstūkačins iš ko pirko ir t.t. :)

Rawwslt 2018-03-19 20:09

Citata:

Pradžioje rašė Peter (Post 495408)

Tai kas as skaitausi? Alkoholikas ar narkomanas jeigu megstu alu?

vampyras 2018-03-19 20:20

kas as tada :xx::xx::xx::xx::xx:

simaso 2018-03-19 20:54

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 495413)
Tai kas as skaitausi? Alkoholikas ar narkomanas jeigu megstu alu?

kepalas:xx:

Rawwslt 2018-03-19 21:27

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 495419)
kepalas:xx:

Tipo rugines duonos kepalas? :unreal: :xx:

Manau, kad nepagalvojas pakomentavo belenka :daro:

simaso 2018-03-19 21:53

alus man asocijuojas su kepta duona, aludės smarve ir nutukusiais pilvais, nu toks kepalas :)))) juokauju

Rawwslt 2018-03-19 22:06

As isitikines, kad vyrui yra du keliai, sportas arba saikingas alkoholio vartojimas. Kitu atveju ilgai netemsi...

Peter 2018-03-19 22:12

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 495411)
jau girtas žmogus yra apgailėtinas vaizdelis, bet narkomanai yra šlykštu. smegenys tirpstą akivaizdžiai nuo to šūdo, kaip galima užtart tokius dalykus...:ne: trečia valanda dienos, kažkur miške, apsivynioje plėvelę.... nu tragedija kažkokia :D gaus besmegeniai spaudimo, išstūkačins iš ko pirko ir t.t. :)

Bomzai irgi prisigalvoja ipatingiu salygu, kad pagert savo pigu vyneli, o kad esi siauruolis seniai jau zinome, to priminti kaskart nereikia. Man vienok cia juokinga situacija, atrodo, kad pareigunai neturi ka veikt, tik ir gaudyt miskuose neaiskius veikejus su pusgramiu zoles. Gaus 100e bauda uz laikyma ir viskas. Cia turbut algas pasikelt nori tokius "zygdarbius" darydami.

Rawwslt 2018-03-19 22:17

Citata:

Pradžioje rašė Peter (Post 495425)
Bomzai irgi prisigalvoja ipatingiu salygu, kad pagert savo pigu vyneli, o kad esi siauruolis seniai jau zinome, to priminti kaskart nereikia. Man vienok cia juokinga situacija, atrodo, kad pareigunai neturi ka veikt, tik ir gaudyt miskuose neaiskius veikejus su pusgramiu zoles. Gaus 100e bauda uz laikyma ir viskas. Cia turbut algas pasikelt nori tokius "zygdarbius" darydami.

O man atrodo, kad pazeidimas yra pazeidimas! Tik zurnaliugos is neturejimo ka rasyt, tuoj prades rasyt, kas per gatve nevietoje perejo. (Uz tai irgi gali nubausti).

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:25.