![]() |
|
Citata:
O del bausmes granasvaidziu cia grynai pletkai ir tiek, kad nieks neabejotu ant kiek baisi ta Koreja yra :) nei kas mate, nei kas irodymu kazkokiu pateike. |
Citata:
|
Keista, kad keliauja tik i rusija ir kinija. Idomu kodel. Kazkaip labiau girdeta, kad stovyklom jie ten keliauja su priziuretojais ir dazniausiai misku kirst i sibira ir i visokias kasyklas. I europa nekeliauja matyt del tos pacios priezasties, kaip cia kazkas minejo, kad i siknas drozia
|
Citata:
Yra belekiek tos dokumentikos, tik matyt ne ta ziuri. https://www.youtube.com/watch?v=SPjKs8NuY4s |
|
Kebulas neatsparus korozijai-lyginant su kuo? Po 210-to šitas rūdija kaip stiklas.
|
Rašo mama blondinė laišką dukrai blondinei: "Jei tu gavai šį laišką, vadinas, jis tave pasiekė. Jei tu jo negausi, duok man žinoti, aš parašysiu dar vieną. Aš rašau laišką, lėtai, nes žinau, kad tu skaitai, irgi nelabai greitai. Tavo tėtis gavo naują darbą - jo atsakomybėje apie 500 žmonių, jis šienauja žolę kapinėse. Tavo sesuo ką tik ištekėjo ir ji laukiasi. Kol kas niekas nežino kūdikio lyties, todėl nėra aišku - ar tu būsi teta, ar dėdė? Jei tai bus mergaitė, tai sesuo norėtų jai duoti mano vardą. Gan keistas sprendimas vaiką pavadinti Mama. Turėjom čia neseniai nemalonumą, tavo brolis mašinoje užtrenkė raktelius, tad jam teko 10 km eiti iki namų ir atgal iki auto, kad mus išlaisvinti. Jei kartais sutiksi savo puseserę Jolantą, perduok nuo menęs linkėjimus, jei nesutiksi, neperduok nieko. Tave labai mylinti mama. P.S. Norėjau tau persiūsti kažkiek pinigų kartu su laišku, bet deja, jau užklijavau voką"
:daro::xx: |
Robi, o Ubagsui už autorines teises atsiskaitei? :juokiasi:
|
Ne :blush:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:30. |
|