Citata:
Pradžioje rašė liudas777
(Post 28297)
Gražus MB. :zenklas: Tai dėl išpjovimo tai siūlau išsiimt ta medį. Jis turėtų ten lengvai išsiimt.
|
as ta medi jau 5 kart buvau issiemes, viskas ten lengvai ardosi, bet as noriu ne siaip skyle ispjauti, bet taip, kad atrodytu, jog visada ten tas mygtukas buvo :) o ne kreivai sleivai
Citata:
Pradžioje rašė Edgis
(Post 28333)
Visada prašom:isveik:
Nu va, dabar jau vidus atrodo geriau, bu tas sportinis, „medinis“ vairas tikrai netiko ten:issigando:
P.S. Ten stabdžius bandei Vytauto gatvėj ar raudona šviesoforo spalva nustebino?:laugh:
|
nustebino siaip net ne raudonas, o tai, kad is vis ten pats sviesoforas stovi, kai sturmanas yra moteriskos lyties ir dar pareigos - zmona, tai nieko gero, buvau susinervines iki keliones galo, siaip tiksliai zinau kur reikia vaziuoti ir kaip, bet zmonos isteriski suksniai "suk cia!!!" , "stok!!" arba siaip ikyrus ir beprasmis demesio blaskymas tiesiog siutina mane vaziuojant, bei neretai ismusa is veziu, kartais staigiai pagalvoju, kad kazka tikrai ne taip padirbau ... o paskui pasirodo kad viska as gerai darau, zodziu moralas toks - nereik klausyti moterisku tauskalu - masina ilgiau turesiu :D
|