![]() |
Citata:
|
Siandien turejau laisvesne diena tai sugalvojau susitvarkyti vaziuokle. Niekas nebuvo tvarkyta nuo pirkimo. Buvau smarkiai neramus. Kazkas bumseno kai vaziuoju per duobes.
Atejo tas momentas kai pasikele ant pakelejo. Perkrate vaziuokle. Rado ziauriai pavojinga dalyka - itrukusi spyruokles stikline. Suvirino ir sutvirtino ja. Tada rado jau prie pabaigos einancias stabilizatoriaus traukes priekines abi. Klausiau dar ko nors. Sakiau, kad noriu susitvarkyti viska, kad nereiketu vazineti daznai. Daugiau nieko nerado. Kainos: 1. Stiklines suvirinimas + sutvirtinimas - 150 Lt 2. Stabilizatoriaus trauke (originali) - 55Lt + 40Lt darbas x 2 3. Tepaliukus ir tepalo filtra prie to paties pasikeiciau, nes jau buvau pralekes su senais 135000km CROON OIL 5w40 sintetiniai. Dabar laimingas kaip mazas vaikas per Kaledas :) :) O sako ackariku vaziuokle xrenova. Nu kol kas nepasakyciau... Tfu tfu tfu (tuk tuk tuk i medi) :) |
O kas taip sako kad xrenova? :) normali ta vaziuokle, kietoka avantgardo, dar kai ratai uzmesti. O kad laiko gerai, tai pats isitikinau :)
|
del keturakio "chrenovumo" irgi buvau prisiklauses... bet per 2 su virsum metu isitikinau, kad kaip buvo Mersas taip ir liko Mersas :) Kai tik nusipirkau irgi pakeite stabilizatoriaus traukutes, antgalius, galiniu amortiku sarnirus restauravo, dar po pusmecio tokias gumeles virs visu amortiku pasikeiciau ir po 2m. (prasukau 48tukst.km) balandi variau techapziura, tai prisikabino prie posukiu lempuciu sparnu sonuose, kad baltai mirksi - teko pasikeist - lakas nusilupes buvo.
MERSAI BUVO, YRA IR BUS (tikiuosi) :) |
Norejau paklausti kodel sintetini pilei ? ir ar dyzelis ar benzas, jei gali apsviesk biski :-/ koki tepala ziemai geriau koki vasarai, as i savo "benza" piliau 10w40 pusiau sintetini
Citata:
|
Citata:
O del vaziuokles visi BeMsistai mane gasdino. Ju, kaip ir Kaune, Vilniuje be galo daug. Nors paciu beveik be isimties silentblokai cypia :D :D :D |
As supyliau Mobil1 10w40 ir nesukau galvos:)
|
Citata:
|
o tai ziemai tada kokius geriau? tarkim vasarai susipilu 10w40 pusiau sintetiniu
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:51. |