![]() |
Citata:
|
Yra 124 webasta? jei taip, kokia kaina būtų komplekto ?
|
2 Attachment(s)
Gal turi W124 poranki ir bardacioka(gerai butu juodasu medzio apdaila) ?
|
Gal turi C124 šviesios odos sėdynę priekinę kurią nors ?
|
Citata:
|
dezute ir porankis
reiskiasi as paskutinis :) |
turi jis kazkokia suluzusia dezute, kad sarmata net parduot, geros neturi, matai dar tas kad medzio spalva buna skirtinga, buna zebranas, o buna riesutas, ir buna dezutes spalva skirtinga pagal salona, ir dar berods buna kad vienos dezutes medziagines, o kitos oda aptrauktos. zodziu variantu daug , o reikalas deficitinis
|
jo zinau :(
|
Labas Edgi. Reikalingas W211 (Elegance) kairės pusės slenkstis. Mažu turi kū?
|
Citata:
Citata:
Citata:
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Labas Edgi, gal turi keleta smulkmenu W124 1990metu 2,5D reiktu tepalo spaudimo daviklio, kur i filtro korpusa sukas, ir sviesu jungiklio, nes maniskis issijungia kada jam patinka.Kokia kaina butu siu smulkmenu?
|
Citata:
Citata:
|
2 Attachment(s)
Edgi, užmesk akį dėl APD kaip šnekėjom šitam s124 2,5TD 92 metų italjanui
WDB1241881F232432 |
Citata:
|
Pasisekė, čia geroji dėžė, kuri ėjo su dauguma variklių:) Tinka ir nuo paprasto 2,5D; 2,0D, 3,0D :) Net nuo benzininių tinka, bet tik nuo silpnesnių, pvz. 2,2; 2,3:)
Bombardier, sorry:geda: Kažkaip iš galvos išlekė:blush: Aš neturiu dabar, o kolega kolkas neturi, bet tikisi gauti |
Citata:
|
Citata:
|
Jei atsirastų tvarkingi, originalūs, juodi kilimėliai maniškiam W124 duok žinot :)
|
Guminiai ar medžiaga?
|
reikia alsuoklio nuo 3.0 benzino, geltonam apskritime
http://img823.imageshack.us/img823/4783/alsuoklis.jpg |
Citata:
|
Citata:
|
reikia w210 vakuminio surblio ( nu turbut taip vadinasi) zodziu tas kur po galine sedyne ir valdo centri galinius pogalvius peciuko sklendes ir t.t. turi but iki 98m bus?
|
Turėtų būti. Jūsų nr man į PM ir pirmadienį pasakysiu:wave:
|
Del kilimeliu uzmirsai ar neturit siuo metu?
|
Neužmiršau, padorių kolkas neturiu, bet kitą savaitę grįžta modeliukų, gal ko ir bus :wave:
|
sveikas.zek mazu pas tave yra koks geras neuziantis reduktorius nuo w124? http://www.mbinfo.lt/index.php?optio...247&Itemid=370 pas mane 4 pavaru mechanke, cia tipo man reik tokio 3.42?
|
Sveikas, reiktų pažiūrėt gal ir bus :wave:
|
w203 dar neturit ardymui? :) :wave:
|
Ne, bet galim dalių paorganizuot
|
w124 variklio pagalviu. 1988 250d. Gal turi?
|
tai ka tu, senas pagalves i senas keisi? koks tikslas? ar pas tave isvis ju nera? :)
|
Citata:
|
Nea, kolkas grįžo W124 ir W202. W202 ardomas bus, nuotraukos ryt:)
Ko iš C124 dalių reikia, gal dar bus. |
sveikas.zek mazu jau parkeliavo kok neuziantis reduktorius nuo w124? man reik 3.42? jei neturi tai mazdaug i kokia kaina man oriantuotis? jei i srotus lekt i koki kauna ieskot? nes vistiek jus tuo vercetes tai mazdaug turetumet zinoti :)
|
Citata:
|
o siaip sunku toki gaut? nes kiek ieskojau nete tokio reduktoriaus su tokeis skaiceis nerandu
|
Citata:
|
o tai nebus skirtumo kad pas mane dyzelinis o ten butu bendzinininis?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:34. |