![]() |
|
Citata:
Mukaz pasakojo kaip tik, buvo atvaziaves i Mbworkshop'a su savo C140 ir ten stovejo CL600 W215, sako kaip diena ir naktis skyriasi vidus, sutaupe ant visko praktishkai :) negelbeja net visos paneles oda apsiutos :) |
siaip viskas labai graziai atrodo. Dar minejo kad dazytas kapotas yra del to kad buvo akmenukais nudauzytas. Siaip itarimas man kad gali but i prieki gaves, laukiu kol dar priekio foto atsius. Bet kokiu atveju matuosiu dazu stori vietoj, bet noris daugiau suzinot pries vaziuojant ~700km
|
nepamirsk pristatyt ji cia, jeigu paimsi :) man tai tik labai geri prisiminimai apie C140, o sitas tai isvis tobulybe, man ir spalva labai patinka, salonas isvis pasaka :)
|
iškart į 2014 metų pirkinio nominaciją pretenduotum :D egzotika totali, užskaitau. o ir gerai prižiūrint investicija - su laiku atsipirks.
|
Citata:
|
Citata:
|
nepykit bet uz sita sena cl'a issprogusiom lempom,baisesnio modelio mercedesas nebuvo sukures,o kas del kokybes tai w215 butu simta karta malonesnis tiek vidum tiek isore...
|
Citata:
|
Galit teisint neteisine ta sena modeli, bet jis jau pasenes ir atgyvenes. Taip, juodas coupe c140 is isores atrodo gerai, ypac su R19 monoblock, bet vidus jau atgyvenes ir nieko jis ten savo medziagom nelenkia naujesniu modeliu. Patys gal nesedeje lediniam w215 kad tokias erezijas skleidziat. Apie vaziavimo komforta isvis geriau patylet
|
Citata:
W215 tuo labiau pasenes ir atgyvenes jau ;) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:58. |
|