MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Garbanius 2018-06-30 09:28

Gal kolgeos pasiteisinusi videoregistratoriu rekomenduotumet?

Robis 2018-06-30 09:29

norėčiau pažiūrėti, koks tau draudiminis servisas dažytų detalę po 50eu, ypač bamperį kur išrinkti dar reikia visokias groteles, priešrūkus, parkus. Apie kapoto ir stogo dydį GL net nekalbu. Išmetimas tik tiek kainuotų, bet pamiršai dar virinimus visus

Krizoks 2018-06-30 16:24

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 501231)
norėčiau pažiūrėti, koks tau draudiminis servisas dažytų detalę po 50eu, ypač bamperį kur išrinkti dar reikia visokias groteles, priešrūkus, parkus. Apie kapoto ir stogo dydį GL net nekalbu. Išmetimas tik tiek kainuotų, bet pamiršai dar virinimus visus

perskaityk dar kart mano posta, imiau kaina dazymo 120e/detale, o kapotas kaip dvi ir stogas irgi kaip dvi. ismetima manau naudota ciela suvirinta nusipirktum uz 500, na bet nezinau, tu geriau kainas zinai, tavo auto ne mano :D

Motodec 2018-06-30 18:05

Nezinau chebra kokiais servizais dazymo paslaugom naudojates, bet as moku katalikiskus pinigus, jau patys priekabiausi "juvelyrai" nesikabineja prie to zmogelio, dar ir man vis lauktuviu atveza uz uzrodyma.

Garbanius 2018-06-30 18:08

Citata:

Pradžioje rašė Motodec (Post 501239)
Nezinau chebra kokiais servizais dazymo paslaugom naudojates, bet as moku katalikiskus pinigus, jau patys priekabiausi "juvelyrai" nesikabineja prie to zmogelio, dar ir man vis lauktuviu atveza uz uzrodyma.

Galima i PM kontakta ir kur lauktuves pristatyt?

Motodec 2018-06-30 18:16

Yra toks kaimas Ąžuolų būda, jei atstumas parankus, ten issideste gana neblogu meistru aplink (tampymas, saltkalvis, paruosejas, dazytojas) kadangi dirbu su motociklais, man pedantiskumas no.1. Pagrindinis pravadyrius yra Dariukas dazytojas 861428517, prisistatot nuo Daliaus mersisto ir kalba apie normalius pinigus

Garbanius 2018-06-30 18:25

Citata:

Pradžioje rašė Motodec (Post 501241)
Yra toks kaimas Ąžuolų būda, jei atstumas parankus, ten issideste gana neblogu meistru aplink (tampymas, saltkalvis, paruosejas, dazytojas) kadangi dirbu su motociklais, man pedantiskumas no.1. Pagrindinis pravadyrius yra Dariukas dazytojas 861428517, prisistatot nuo Daliaus mersisto ir kalba apie normalius pinigus

Liuks. O kas su mocais konkrečiau? Reikia man meistriuko po nedidelio auto ivykio :)

Motodec 2018-06-30 18:42

Citata:

Pradžioje rašė Garbanius (Post 501242)
Liuks. O kas su mocais konkrečiau? Reikia man meistriuko po nedidelio auto ivykio :)

As su lipdukais galiu padeti

Pavidolis 2018-06-30 19:12

Citata:

Matęs gal kaip perėjimus padaro? Vis galvoju rūdeles apsitvarkyt. Prie draugo vienas dažė ale geras labai, bet kai pamačiau jo perdažytas detales ir praėjimus, tai nenustebino :confused:

Robis 2018-06-30 19:18

Citata:

jau tik nesek pasakų. Draugas iš ten kilęs ir pirkinėja auto iš amerikos, skundžiasi kad negali rasti paruošėjo ten, eilės didelės, vežt pačiam išardytą auto duot reikalauja. Kalbu ne apie konkretų asmenį, bet apie to krašto realijas, plius ten kartelinis susitarimas tarp vietinių yra su kainom ir t.t., kurios prilygsta vilniaus kainom net sakyčiau. Įdomumo dėlei užklausiu apie minimą asmenį.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:57.