![]() |
Statistiniam lietuviui, kuris per metus pravažiuoja iki 20k.km didelė prabanga ta garantija gaunasi, jei suki daug km tada Ok, suprantama :)
|
Galiu pasakyti tik tiek, kad pigių automobilių gamintojai per pastaruosius 5 metus smarkiai patobulėjo ir jau nebėra tokio kokybės ir komforto atotrūkio, koks buvo anksčiau. Lyginti dėvėtą ir naują yra visiška nesamonė, nes tai du skirtingi dalykai. Arba lygini naują su naują arba dėvėtą su dėvėta.
Ir kai jau pabandai naują ir įvertini, bei supranti kokius privalumus gauni - seno nebesinori. Tai gali suprasti tik pabandęs, nes jei manęs prieš 5 metus būtų kas paklausęs ką manau apie naujus automobilius, tai būčiau atsakęs, kad tik debilai gali pirkti naujus, kai už tą pačią sumą seną nusipirktis 10 kart geresnį, prabangesnį ir t.t. :xx: tik, kad ta prabanga po to išlenda per kitą galą. Man ta nauja mašina įvertinus remontus, aptarnavimus, draudimą ir nusidėvėjimą kainuos 2x pigiau nei senas ML (nors reali jos kaina 2x didesnė). va tokia ta matematika. |
Citata:
|
ir koks gi tas skirtumas tarp naujos ir 20-30k.km naudotos, kad toks palaimingas pojūtis ateina "Ir kai jau pabandai naują ir įvertini, bei supranti kokius privalumus gauni - seno nebesinori"? Tavo ML'as buvo su kokia rida ir kiek metų jau senumo, natūralu, kad jo nepalyginsi su nauju ir bėdos bėdos su tokia rida jau yra. Aš kalbu apie 1-3m. senumo 20-40k.km rida, kur nei servisai gasdins, nei nutrinta/nuvažinėta bus.
|
bet tai uz to viedro kaina,jau galima i w166 dairytis arba plikuti GLA.
dabar panasiai skamba: turejau gera dvirati ir nusipirkau "bulka",koks geras jausmas kai ant taves nelyja ir paciam mint nereikia. :) su bmw pvz jau arciau tiesos,nes lyginamos sumos,ka uz tiek galima nusipirkt,nes dabar skamba kaip matuzo blevyzgos apie prabanga,kuri matuojasi kubiniais centimetrais. |
Citata:
Citata:
Kiekvienas renkasi tai - kas jam geriausia. Man atsibodo rizikuoti ir tikėtis, kad viskas bus gerai. Aš noriu būti saugus ir garantuotas, kad viskas tikrai bus gerai :wave: P.S. nieko neverčiu taip elgtis, kaip ir sakiau kiekvienas renkasi tai, kas jam atrodo geriausia :) pasitraukiu iš šios diskusijos. |
RR ligų maišas, blogas pvz.
|
Čia nėra toks blogas palyginimas dėl naujos ir dėvėtos, nes yra lyginama ką gali gauti už tą pačią pinigų sumą.
Aš daugiau būčiau linkęs prie tokios kaip Simaso nuomonės, kažkam paprasta, nepatyrus, neperdaug išvaizdi, bei perdaug sau dėmesio neskirianti kaimo panelė yra geriau nei elegantiška, rafinuota, aistringa ir daug iš savęs reikalaujanti dama. Kuri kas be ko yra ir kaprizingesnė, ir reiklesnė, ir reikalaujanti daugiau investicijų ;) Bet suteikia daugiau džiaugsmo bei azarto jos vyrui! Prieš dešimt būvai azartiškesnis, jaunatviškesni, dabar pasenai Apple ;) |
Citata:
O su rafinuota, nuvytusia "pensininke" lovoj voliotis nekažką... :daro: |
taigi, pavasarį keičiausi tepalus/filtrus ir paprašiau iškratyti mašiną. Mašina eksplotuojama du metai, tai nieko tvarkyt nereikėjo. Visi tvarkymai buvo padaryti tik nupirkus, nemanau, kad blogiau būtų su naujesne naudota mašina ir dar mažesne rida.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:39. |