![]() |
|
Citata:
|
Citata:
sitam forume MB yra pats sportiskiauses,minksciauses,komfortiskiauses,geria usiai sovintis ant kelio ,pacios geriausios dezes ir beveik nerudyja:wave: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
O ka jus norit , tas pats ir bmw forumuose mato tik bmw ir apkalba kitas masynas . kas ka vairuoja ta ir gyna :) Kada turejau Audi200 buvau audifanas db turiu Mercedes w202 w211 tapau mercedes fanu, galiu viena sakyti mersai visada patikdavo ir nebuvo taip kad Audi geras o kitu masinu nera, kaip ir db pasineses ant mersu bet yra ir kitu geru traukianti aky markiu :)
|
Nu sėdžiu šiame forume ir nebeatlaiko mano šalti nervai.. Jūs kai kurie nesumaišote forumų? Pvz:BMW_fan, BMWklubas ar kaip jie ten...? sėdi MB gerbėjų bei bendraminčių forume, bei nori jog MB fanai pripažintų jog MB yra nusileidžianis kitų markių atomobiliams? kažko nebesuprantu.. Hunter'is nors ir per toli išsireiškia, tačiau vienas iš nedaugelio ,,atstovi'' palyginimus, kurie man visiškai bereikšmiai.. Labai nemėgstu BMW, mažiau nemėgstu ir AUDI, tačiau neinu į jų forumus ir nerėkiu koks MB geresnis..kam reikėjo, tas suprato. Bučiau blogas adminas, daug užbaninčiau..:wave:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:56. |
|